26. prosince 2014 • 16:41

Hokejista Frühauf bude po operaci chybět Hradci Králové

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
Slovenský hokejový obránce Peter Frühauf bude nespecifikovanou dobu chybět Hradci Králové, protože se v úterý podrobil operaci novotvaru v dolní polovině těla. Na oficiálních stránkách Mountfieldu o tom informoval generální manažer klubu Aleš Kmoníček.


"Jelikož se podle prvních lékařských zpráv nejedná o nejhorší variantu, je velmi pravděpodobné, že následná léčba bude mít rychlejší a samozřejmě i pozitivnější průběh. Podle dalších vyšetření bude teprve stanoven časový harmonogram léčby," řekl klubovému serveru generální manažer Hradce Králové Aleš Kmoníček.

Frühauf je aktuálně nejproduktivnějším obráncem Hradce Králové. Ve 26 zápasech nasbíral osm bodů za gól a sedm asistenci. Lépe si vedl se 17 body jen Tomáš Slovák, který ale klub před týdnem na vlastní žádost opustil.

"Peter byl druhý den propuštěn k domácímu léčení, a tak mohl strávit vánoční svátky v kruhu svých nejbližších. S Peterem jsem v každodenním kontaktu, v sobotu se dokonce chystá do kabiny osobně kluky podpořit. Další zápasy budou naši kluci hrát nejen pro naše fanoušky, ale i pro Petera. Všichni věříme, že se rychle uzdraví a co nejdříve se vrátí mezi kluky do kabiny," dodal Kmoníček.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud