28. května 2015 • 16:44

Kolocová, Sluková šetřily v Moskvě síly a dnes nenastoupily

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
Plážové volejbalistky Kristýna Kolocová, Markéta Sluková neodehrály poslední zápas základní skupiny na grandslamu v Moskvě, nicméně jejich postup do 2. kola play off to neohrozilo. Vzhledem ke zdravotním problémům v přípravě na sezonu se rozhodly šetřit síly a německé dvojici Karla Borgerová, Britta Bütheová vítězství darovaly.


"Neděje se nic vážného. Těsně před sezonou nás trápily vážnější zdravotní problémy a jelikož jsme již po včerejšku byly díky dvěma výhrám a výsledkům v naší skupině první a výsledek tohoto zápasu na to neměl tedy žádný vliv, rozhodly jsme se dnes nenastoupit," uvedly české hráčky na facebooku.

Jejich soupeřkami ve vyřazovací části budou v pátek vítězky zápasu mezi nizozemskými mistryněmi Evropy Madelein Meppelinkovou a Marleen Van Ierselovou a Němkami Laurou Ludwigovou a Kirou Walkenhorstovou, které na loňském ME získaly bronz.

V letošním seriálu Světového okruhu Kolocová se Slukovou zatím odehrály turnaj v Praze, kde při obhajobě prvenství obsadily dělené deváté místo. V Moskvě tento výsledek minimálně zopakují.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud