13. listopadu 2015 • 18:02

Slavil, až se z něj kouřilo! Lorenzo si spálil nohu o motorku

Autor: rou
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Chci koupit Hradec. Dluhy jsou nesmysl, říká Ulich
Vecheta proti Spartě dvakrát na hraně, ČK pro Tanka správně. Liberec měl mít penaltu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Na tuhle oslavu novopečený mistr světa MotoGP Jorge Lorenzo jen tak nezapomene. Při přivítání s fanoušky na rodné Mallorce si totiž popálil nohu o motorku. Na ní měl absolvovat triumfální jízdu městem, jenže stroj se náhle vzňal a španělský závodník to odnesl bolavým zraněním.



Na Jorge Lorenza čekaly v hlavním městě Palma de Mallorca davy příznivců, jejichž ovace si měl mistr světa užívat právě z motorky. Jenže z té se ve chvíli, kdy na ní usedal, vyvalil dým a jezdec týmu Yamaha s bolestivou grimasou rychle seskočil.

Další program, kdy se setkal například i s prezidentem Baleárských ostrovů Francinem Armengolem, tak musel Lorenzo absolvovat s levou nohou obvázanou od kolena až po kotník. Z poranění si ale pětinásobný mistr světa zas tak moc nedělal, což dokládá i snímek, jak mává fanouškům ze patrového autobus a v ruce si spokojeně drží kelímek s pivem.

„Když jsem byl v Assenu schopný závodit těsně po operaci klíční kosti, tak tohle je proti tomu nic,“ prohlásil podle místních médií na dotaz na spálenou nohu.

Lorenzo v neděli získal ve Valencii svůj pátý titul, když v celkovém pořadí o pět bodů předstihl Valentina Rossiho. Ten startoval do závodu z posledního místa kvůli incidentu s Markem Márquezem a stíhací jízdou se dostal na čtvrtou pozici.

Na vítězného Lorenza to ale bylo málo a desátý titul mu protekl mezi prsty. Legendární Ital pak zopakoval, že dvojice Márquez – Lorenzo se proti němu spolčila a Márquez (navíc Rossiho týmový kolega) dělal španělskému vítězi bodyguarda.

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální události
Články odjinud


Články odjinud