24. února 2014 • 11:05

Špatné zprávy? Lékaři přerušili Schumacherovo buzení z umělého spánku

Autor: bko
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Už osmý týden leží Michael Schumacher v komatu po vážné nehodě na lyžích, při které před Silvestrem narazil hlavou do kamene pod sněhem. Před třemi týdny začali lékaři sedminásobného mistra světa formule 1 probouzet z umělého spánku, teď prý ale tento proces museli přerušit!



Když se objevila zpráva, že lékaři ve specializované nemocnici v Grenoblu začali legendárního pilota probouzet z umělého spánku, fanoušci i Schumacherova rodina dostali nový důvod k mírnému optimismu. Potěšil je i Felipe Massa, který po návštěvě svého bývalého parťáka hlásil, že zahýbal pusou.

Jenže podle německého magazínu Focus celý proces snižování dávek sedativ, které pacienta udržují v řízeném komatu, příliš pokroků nepřinášel. A teď prý museli odborníci tenhle klíčový proces dokonce přerušit.

Proč? To není jasné. Schumacher podle nepotvrzených zpráv nedávno prodělal zápal plic, ale krizový moment zvládl.

Jezdcova manažerka Sabine Kehmová, která odmítá zprávy o jeho stavu jakkoliv komentovat, teď ovšem poskytla prohlášení, kde zvěsti o přerušení procesu probouzení popírá.

"Může to trvat velice dlouho, což k naší lítosti evidentně vede k mnoha nepochopením," napsala agentuře DPA Kehmová, která sama ovšem žádné nové informace neposkytuje.

Naposledy před 14 dny jen vydala prohlášení rodiny, která prý nadále věří v Schumacherovo uzdravení a prosí veřejnost a média o soukromí.

I přes vyjádření manažerky Kehmové si ovšem magazín Focus za svými informacemi o přerušení procesu Schumacherova probouzení dál stojí.

Takhle nějak vypadá péče o Michaela Schumachera v umělém spánku
Takhle nějak vypadá péče o Michaela Schumachera v umělém spánku

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud