20. dubna 2012 • 09:27

VIDEO: Neuvěřitelné. Dragsterovi explodovalo auto. Vyvázl nezraněn

Autor: ivp
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Tak to je neuvěřitelné. Podruhé v životě se při závodech dragsterů v americkém Charlotte narodil závodník Matt Hagan, jemuž uprostřed jízdy explodoval ve čtyřsetkilometrové rychlosti vůz, a zachvátily ho plameny. Z vozu zbyly jen trosky. Jaké však bylo překvapení záchranářů a diváků, když Hagan sám vylezl jako by se nechumelilo a ještě vztekle mrskl zbytkem plechu o zem.



Kdo neuvidí, neuvěří. Vždyť i divákům se tajil dech a byli připraveni na nejhorší, když v závodě dragsterů explodovalo Mattu Haganovi v rychlosti 417 km/h jeho vůz pod sedadlem.

Takové incidenty končí obvykle nekompromisně.

Na místo nehody se okamžitě přesunula i sanitka, když v tu chvíli se najednou Hagan z ničeho nic vynořil z kokpitu, vyskočil po svých z toho, co zbylo z jeho vozu a ještě mrštil kouskem plechu o zem.

Ve chvíli, kdy nakonec vyskočil za ochrannou bariéru, vysloužil si jen nevěřícný pohled jednoho ze záchranářů. Toto se vidí málokdy a málokde.

Hagan byl sice naštvaný, neboť se kvůli děsivé explozi nekvalifikoval do další fáze závodu, jenže upřímně…v tu chvíli to bylo asi to nejmenší.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud