18. července 2016 • 09:04

Katy Perry složila olympijskou hymnu: V klipu hrají i Dostál a Kulhavý

Autor: nit
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Díky olympiádě přišel na svět první singl popové superstar Katy Perry od roku 2013. Americká hvězda natočila hymnu pro Hry v Riu, kterou během svého zpravodajství bude používat televize NBC. V emotivním klipu se mihnou i dva čeští olympionici – kajakář Josef Dostál a biker Jaroslav Kulhavý.



„Je to písnička, která se ve mně utvářela roky a teď konečně vyšla na povrch,“ líčí Perry . „Bylo pro mě inspirací dokončit ji teď, než si ji šetřit pro své další album, protože teď, víc než kdy jindy, se náš svět musí spojit. Musíme se povznést nad naše obavy, v naší zemi i po celém světě.“

Song Rise (Vstanu!) si vybrala jako svou olympijskou hymnu americká televize NBC a písničku doprovází emotivní klip, v němž se objevují největší hvězdy současného sportu. A vedle Usaina Bolta nebo Michaela Phelpse se krátce mihnou i české medailové naděje Josef Dostál a Jaroslav Kulhavý .

Oficiální song olympiády Alma e Coração (Duše a srdce) však vytvořili brazilští umělci, hvězda samby Thiaquinho a rapper Projota.

Během olympijských her v Londýně si získala velkou popularitu oficiální skladba Survival od kapely Muse.

VIDEO: Klip Katy Perry k songu Rise

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud