2. září 2015 • 20:27

Jestřábí oko okradlo Fogniniho. Jsi k ničemu, seřval tenista sudího

Autor: jab
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Hvězdy vyvedly partnerky: kdo dorazil na vyhlášení Fotbalisty roku?
PRVNÍ DOJEM ze čtvrtfinále: Motor se zlepšuje, ale dostává lekci, co Třinec umí
VŠECHNA VIDEA ZDE

Ani jestřábí oko není všemocné. Přesvědčil se o tom italský tenista Fabio Fognini, kterého nepřesná videotechnika málem stála v 1. kole US Open důležitý fiftýn. A Italova reakce? Hněv si vylil na rozhodčím.



Konflikt vyvolal jeden míček v sedmé hře čtvrté sady, kdy jestřábí oko chybně označilo za aut balonek, který se dotýkal lajny. Fognini okamžitě vyrazil za hlavním rozhodčím Damienem Dumusoisem situaci prodiskutovat.

„Rozhodčí mi doslova řekl: Jestli byl míč dobrý, ztratil si bod,“ vykládal po zápase rozezlený Fognini. „Za mě nepochopitelné,“ kroutil hlavou devětadvacátý hráč žebříčku, který se nakonec spravedlnosti domohl. Vše vyřešil telefonát hlavnímu rozhodčímu US Open.

VIDEO: Podívejte se na záznam konfliktu

Ani zadostiučinění ale italského tenistu neuklidnilo. Místy výhry 2:6, 6:3, 6:4, 7:6 po utkání dál řešil sporný moment. „Jakoby ten člověk na empajru spal, byl k ničemu,“ lamentoval v rozhovoru s krajany novináři.

Že poslední grandslam sezony nemá Fognini příliš v lásce naznačil už jeho tweet před startem turnaje, kdy pořádně osolil jeho organizaci. "Prostě se nepřetvařuju, když se mi něco nelíbí, řeknu to," uzavřel horkokrevný Ital, který ve 2. kole narazí na Pabla Cuevase.

 

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud