5. prosince 2012 • 13:39

Měla jsem husí kůži, vzpomíná hrdinka finále Fed Cupu Šafářová

Autor: pan
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

ONLINE ROZHOVOR | Na začátku listopadu Lucie Šafářová pomohla životním výkonem ve finále proti Srbkám k obhajobě fedcupového titulu. Nejen o tomto životním úspěchu se rozpovídala sympatická česká tenistka v online rozhovoru s čtenáři serveru iSport.cz. Pochlubila se i několika novinkami - mězi ně patří informace, že je opět nezadaná. Zde jsou její odpovědi na otázky fanoušků.



Lucie Šafářová

Janeck, 5. prosince 2012
Dobrý den, chtěl bych se zeptat na jednu věc. Při tenisových přenosech, zejména pokud hraje levoruký hráč(ka) se soupeřem držícím raketu v pravé ruce, se mluví o výhodě hráče(ky) hrající levou rukou. V čem ta výhoda spočívá? Děkuji za odpověď!
Výhoda je trochu v opačné rotaci míče, na kterou většinou hráčky nejsou zvyklé. Děkuji všem za podporu a gratulace, přeji všem příjemné svátky a šťastný nový rok.
milan, 5. prosince 2012
kde beres silu na ty rany.
V posilovně :)
merick, 5. prosince 2012
ahoj lucko kdy priletis na floridu a kde te tu muzu videt dekuji?
Na Floridu se dostanu až na turnaj v Miami. Tak třeba tam.
Honza, 5. prosince 2012
Ahoj, jak si včera užila Kometu?
Zápas jsem si užila moc, byl to krásný zážitek
Alena Prokopová, 5. prosince 2012
Jak Vám bylo po proměněném match-ballu s Janković?
Nepopsatelně :) strašná radost
Linda, 5. prosince 2012
Ahoj lucko je pravda ze si pritelkyne hrace komety brno kuby svobody??jinak at se dari si moc sikovna
Nemám teď žádného přítele
Čeněk Pekárek, 5. prosince 2012
Dobrý den, chci se zeptat, jak se slavilo vítězství v Davis cupu v kabině, co probíhalo. Díky
Smích, šampaňské a strašlivá radost
Martin, 5. prosince 2012
Ještě jednou Vás zdravím. Myslíte si, že někdy dokážete porazit Monicu Niculescu? Abych řekl pravdu, po tom loňském US Open jsem Vás litoval, když jsem viděl pavouk turnaje v Pekingu. Nakonec se bohužel výsledek téměř zopakoval. Ta její naprosto nekoukatelná hra plná chopů Vám viditelně vůbec nevyhovuje. Když s ní budete hrát potřetí, zkusíte něco změnit, dělat něco jinak? Je načase, abyste jí ty kruté porážky oplatila :)
Přiznám se, že je to moje noční můra :) ale příště už si na ni počíhám!! :)
Pavel, 5. prosince 2012
Dobré odpoledne. Samozřejmě jako ostatní gratuluji k výhře ve Fed Cupu, ale má otázka směřuje jinam. Musím říct, že mě váš výkon až tolik nepřekvapil, protože jsem vás sledoval snad ve všech streamovaných zápasech sezony, co jste hrála. Můj názor na vaše zlepšení je, že jste až neskutečně stabilně servírovala, zejména během první půlky sezóny, kdy pro vás kolikrát 0:40 nebyl žádný problém a váš servis jakoby nešel prolomit. Parádní byla Dubaj, Doha, Charleston (kde mě přišlo, že diváci z vás byli totálně nadšení), ale pak přišlo Key Biscayne a vy jste nezvládla zápas s v tu dobu nevýraznou Watson. Chci se zeptat co zpětné bylo v tom zápase špatně? :) Děkuji a hodně štěstí v příští sezóně.
Před turnajem v Miami jsem onemocněla, ležela jsem čtyři dny v posteli a na tento zápas jsem šla s antibiotiky.
Tereza Lysá, 5. prosince 2012
Hezké odpoledne slečno Šafářová,v první řadě bych vám chtěla moc poblahopřát k vítězství ve Fed Cupu a k již blížícímu se svátku :) Byla jsem se po oba dny podívat s rodiči na finále a musím říct že to byl opravdu fantastický zážitek,hrála jste opravdu senzačně,byla to prostě paráda. Vím že je asi ještě brzo,ale chtěla bych se zeptat jak se těšíte na první kolo FC s Austrálií a jaké máte zkušenosti se S.Stosurovou. Mockrát děkuji za odpověď a ať se daří v příští sezoně. :)
Na další Fed Cup se moc těším, se Samanthou jsem již několikrát vyhrála, ale je to výborná hráčka a těžké utkání
lucka, 5. prosince 2012
Ahoj Lucko, chtěla bych se tě zeptat jaké máš nejbližší plány v tenise. A ještě jednou gratuluji k obhajobě poháru
Extraliga, 25. prosince odlétám do australského Brisbane, poté Sydney a Melbourne
Pavel, 5. prosince 2012
Ahoj Lucka.Drzim palce,Kolik casu venujes strategii a taktice?Mas metalniho coacha?dekuji
S trenérkou sledujeme hráčky a podle toho sestavujeme taktiku. Mentálního kouče nemám.
Tomas, 5. prosince 2012
Dobry den,fandite i Zbrojovce Brno nebo sledujete pouze hokej?
Sleduji různé sporty, fandím i jiným klubům, třeba baskeťačkám brněnským, kde mám kamarádku Hanku.
Dana4549, 5. prosince 2012
Co jste změnila, že letos máte takovou formu...přeji vám ,ať to co nejdéle vydrží. Chci se zeptat na kolik vyplétáte raketu na antuku a v hale ...jsou to stejný kila nebo na každý povrch se dávají jiný kila. Držím palce na příští rok. Dana
S trenérkou pořád pracujeme na vylepšování jak technických tak taktických věcí, myslím, že jsem hodně zlepšila kondici a hlavně jsem nebyla zraněná, takže asi to přineslo výsledky. Raketu vyplétám 26-25 kg, záleží spíš na počasí a míčích, podle toho jdu buď nahoru nebo dolů, je to hodně podle pocitu.
Vojta, 5. prosince 2012
Byla jste na Davis cupu? a Věřila ste štepánkovi ,že to zvládne?
Davis Cup jsem pouze sledovala v televizi, moc jsem fandila, ale přiznám se, že mě Radek překvapil svým úžasným výkonem a klobouk dolů.
Kubis, 5. prosince 2012
Ahoj Luci, včera Ti to moc slušelo. Přinesla jsi klukům štěstí. Kdy pujdem na kafé? :D
Děkuji za kompliment :)
Jakub, 5. prosince 2012
Zdravím! Klobouk dolů před Vašimi výkony ve Fed Cupu. Ať se i dál daří stejně nebo ještě líp. Měl bych mimotenisovou otázku. Máte nějakou oblíbenou knížku nebo autora? Díky předem za odpověď.
Líbila se mi trilogie Hunger Games, nebo také Millenium.
Tomáš z Prostějova, 5. prosince 2012
Ahoj Lucko,předem,jsem tvůj velký fanda.Líbí se mi tvůj styl hry,ale taky skvělý levácký servis.Chtěl jsem se zeptat jak vidíš příští sezonu,kolik turnajú hodláš asi zhruba absolvovat a na jaký povrch se budeš spíše zaměřovat.díky za odpověď a ať se ti daří a samozřejmě i ostatním holkám.
Doufám, že příští sezona bude lepší než ta minulá, cílem je top 15, turnajů plánuji odehrát zhruba 23. Povrchy se střídají, takže se člověk vždy musí přizpůsobit.
Holliday, 5. prosince 2012
Chcete být do patnáctého místa což je reálné, ale Vaše výkony jsou hodně nevyrovnané. Co je potřeba zlepšit, aby jste svoje cíle naplnila?
Hrát tak jako na Fed Cupu po celý rok, a hlavně připojit dobré výkony na grandslamech.
Svobi22, 5. prosince 2012
Ahoj Lucko gratuluji k vitezstvi ve Fed cupu . Kdyz des po ulici ve meste mas kolem sebe bodyguardy kdyz ses tak znama?
To zatím nepotřebuji, umím se bránit sama :)
Jorge, 5. prosince 2012
Ahoj Lucko, zeptám se jednoduše..jak se máš a jak a kde sis užila dovču? :-) Díky za ten supervýkon ve Fed cupu, byl to parádní zážitek, držím palce, ať v nové sezóně vyjde vše podle představ a ještě před tím si užij svátky!:-) Jirka
Dovolenou jsem si užila moc, byla jsem s kamarádkou na horách v Rakousku, mohla být i delší :)
Peter, 5. prosince 2012
Zdravím Vás zo Slovenska, gratulujem k celkovému víťazstvu vo FedCup-e teraz v novembri. Myslíte si, že máte aj na TOP 10 ? Ktorý zápas bol pre Vás najviac smolný v doterajšej profesionálnej kariére ? Že Vám víťazstvo ušlo pomedzi prsty. Ktorý je Váš najobľúbenejší grandslamový turnaj ? Aký najväčší trapas ste zatiaľ zažili počas tenisového zápasu ? Ďakujem za odpovede a nech sa Vám darí, všetko dobré. Peter, Slovensko.
Doufám, že postup do top 10 se mi v kariéře podaří, nejvíc mě mrzí zápas s Li Na, který jsem letos v Montrealu měla téměř vyhraný, každý grandslam má svoje kouzlo, ale nejvíc asi Australian Open.
LKo11, 5. prosince 2012
Lucie, cítíte se po finále jako naše tenisová jednička? Jak se Vám hrálo s Márií na exbibici? Moc se mi Váš výkon líbil a věřím, že máte před sebou skvělou tenisovou budoucnost. Luboš
Stále jsem naší dvojkou, jako česká jednička se zatím necítím. Exhibice byla příjemná, s Márií je to vždy prestižní utkání. Také doufám, že můj tenis půjde ještě nahoru.
Kateřina K., 5. prosince 2012
Ahoj Lucko :), Slyšela jsem, že jsi studentkou psychologie, už jí máš dostudovanou? Pomohlo Ti studium tohoto obru nějak v tenise? Jinak mooc gratuluju k letošní sezóně a k úžasným zápasům ve Fed Cupu, byla jsem u toho a opravdu se bylo, na co dívat! ;) Přeji hodně úspěchů do dalších let a taky Veselé Vánoce! ;)
Studium jsem bohužel musela přerušit, protože termínově nejsem tolik v Česku, abych mohla stíhat zkoušky. Snad v budoucnu. Také přeji všem veselé Vánoce.
Pavel Jandáč, 5. prosince 2012
Dobrý den Lucko, díky Vám jsem si oblíbil píseň Call Me Maybe, kterou jste s Andreou Hlaváčkovou zdařile zazpívaly i zatancovaly během Fed Cupu. Na jaký hit se můžeme těšit při dalším triumfu ve Fed Cupu? :)
Jsem ráda, že se taneček líbil :) nechte se překvapit.
Alena, 5. prosince 2012
Zdravím Lucko. Chtěla jsem se zeptat zda budeš hrát extraligu a kdo by měl nastoupit za Prostějov, jestli bude nějaká zahraniční posila. Díky.
Na extralize budu, ale tým máme silný tak nevím, kolik toho odehraji. Posilou je letos Agnieszka Radwaňská
Milan Velebil, 5. prosince 2012
Ahoj Lucko moc gratuluji k výhře ve fedcupu.Parádní výkon a krásný tanec.Jak probíhá zimní příprava pod trenérkou ze zahraničí?Přeji ti ještě uspěšnější nový rok.
Příprava probíhá dobře, trenérka mi dává zabrat a doufám, že se to úspěšně projeví v nové sezoně.
david, 5. prosince 2012
Ahoj Lucko, gratuluji k výborným výkonům ve Fed Cupu. Zajímalo by mě, kde je Tvoje nejlepší kamarádka na okruhu. Díky a ať se daří.
Děkuji za gratulaci, s Češkami jsme kamarádky všichni a ze zahraničních hráček je to deblová partnerka Nasťa Pavljučenková.

Tenistka Lucie Šafářová odpovídala čtenářům serveru iSport.cz ONLINE.
Tenistka Lucie Šafářová odpovídala čtenářům serveru iSport.cz ONLINE.

Vstoupit do diskuse
0

Aktuální výsledky

Tenis
Články odjinud


Články odjinud