2. prosince 2020 • 15:00

Tvůrci CS:GO map zkouší Source 2, kdy se konečně dočkáme nového enginu?

Autor: Jiří Novák – Sazka eLEAGUE
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Krejčí exkluzivně o Pastovi a kritice kouče: Tyhle věci nemám rád
Chci koupit Hradec. Dluhy jsou nesmysl, říká Ulich
VŠECHNA VIDEA ZDE

V květnu to vypadalo, že obří update se Source 2 enginem je za dveřmi. Byli jsme blizoučko snové aktualizace, ze které nakonec sešlo. Když mělo být všechno ztraceno, opět se vyrojily informace o Source 2 a nové operaci. Těch si všimli i map creatoři CS:GO.



Half-Life: Alyx spatřil světlo světa na konci března 2020 a mimo parádního gameplaye přináší také velkou spoustu možností pro mappery a nové módy. Toho jsou si vědomi také ti nejznámější tvůrci map do CS:GO v čele s tvůrcem Cache FMPONE.

Ten tráví dny dlouhou tvorbou map v Half-Life: Alyx, podle win.gg se nechal FMPONE slyšet, že „fakt, že tvůrci CS:GO map pracují se Source 2 enginem je obrovským krokem pro komunitu, aby si užila nového enginu plnými doušky, až přijde do CS:GO“.

Valve ohledně nového enginu mlčí, veškeré informace jsou tak pouze spekulací. Jedno je však jasné. CS:GO update game enginu potřebuje.

Nejeden CS:GO dev se nechal v minulosti slyšet, že Source engine je naprostou trágedií, cokoliv v něm vývojář změní, hru rozbije. Není pochyb o tom, že Source 2 by tento problém minimálně zmírnil. S největší pravděpodobností se ho ale do konce roku 2020 nedočkáme.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud