17. listopadu 2021 • 15:55

Další Dán v Ninjas in Pyjamas? Do týmu by měla přijít nová hvězda

Autor: njc
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:1p. Bruins slaví postup! Pastrňák rozhodl v prodloužení
Jarolím: Překlenovací kouč, to lišák Koubek nemyslel vážně. Šádek je pojistka
VŠECHNA VIDEA ZDE

Major na domácí půdě byl pro Ninjas in Pyjamas velkým zklamáním. Švédský celek se jen těsně dostal do play off, kde vypadl hned v prvním kole. Bylo jasné, že změny jsou jen otázkou času. Podle dexerto.com by měl k hvězdnému Nicolai „device“ Reedtzovi přijít druhý Dán, konkrétně Patrick „es3tag“ Hansen.



Měla to být velká sláva - narvaná Aviici Arena sleduje domácí hrdiny Ninjas in Pyjamas, jak válčí v největším turnaji historie CS:GO. Ano, Švédi se svých oblíbenců dočkali, jenže ti jim jejich podporu nedokázali vrátit vyhranými zápasy. Proti G2 prohráli 0:2 a byli jednoznačně tím horším týmem.

Cíle byly jinde, něco se muselo změnit. Novým dílkem severské skládanky by se měl  podle dexerto.com stát Patrick „es3tag“ Hansen. Ten je momentálně spolu se všemi spoluhráči na lavičce Complexity Gaming a hledá nové angažmá.

Tím, kdo momentální sestavu NIP opustí, by se měl stát Linus „LNZ“ Holtäng. Teprve 19letý Švéd je plnohodnotným členem základní pětice NIP od června letošního roku. Měl své slibné okamžiky, nikdy však nedokázal najít potřebnou formu. Poslední špetka trpělivosti padla po již zmiňovaném Majoru, kde byl LNZ nejhorším hráčem NIP s 0.79 HLTV Ratingem (druhým nejhorším byl Hampus „hampus“ Poser s 0.88).

LNZ by měl opustit NIPFoto ESL

Es3tag prožívá v posledních letech turbulentní období. Od nepříjemného konce v Heroic přes tragédii v Astralis po nepříjemnosti v Cloud9 a Complexity.

Nyní dánský player doufá v návrat mezi naprostou špičku. Podaří se mu to v NIP?

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud