23. listopadu 2021 • 18:32

Case Esports, tým brazilského fotbalisty Casemira, obnovuje zaniklou CS:GO sekci

Autor: Kateřina Sauerstromová
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Fantastický Priskeho trojzubec, nové Bazaly, nastoupí Preciado do derby?
Nahlédněte do kabiny Třince: kdo sbírá auta a kdo by mohl být ekonom. Kacetl je...
VŠECHNA VIDEA ZDE

Organizace vedena hvězdou Realu Madrid se po čtyřech měsících plánuje vrátit na scénu Counter-Strike: Global Offensive.



 září 2020 založil Carlos Henrique Casemiro tým pod názvem Case Esports. O měsíc později, v říjnu 2020, představil brazilskou CS:GO sestavu, jejímiž členy byli Vinicius „⁠n1ssim⁠“ Pereira, Denis „dzt“ Fischer, Paulo „land1n“ Felipe, Felipe Delboni a Yan „yepz“ Pedretti. Pětice hráčů pod vedením Fernanda „goblaNz“ Perama se následně přemístila do Madridu, aby soutěžila na evropských turnajích. 

Cíl byl jasný, co nejrychleji dominovat španělské CS:GO scéně a zajistit si místo na těch nejdůležitějších soutěžích. Očekávání se ale nikdy nepodařilo naplnit a Case Esports nedokázal konkurovat jiným týmům v regionu, jako například Movistar Riders nebo SAW.

Kvůli špatným výsledkům došlo k nejzazšímu řešení a Case Esports tak v červenci 2021 přerušil s hráči spolupráci. Už tehdy bylo nicméně jasné, že tým aktivně hledá nové hráče.

Po čtyřech měsících se to dle twitterového příspěvku samotného Casemira očividně podařilo. Kdo budou noví členové Case Esports CS:GO zatím nebylo odhaleno, fanoušci spekulují, že by se k týmu mohl přidat legendární Marcelo „coldzera“ David.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud