17. listopadu 2022 • 13:00

ZEDKONATOR potřebuje upgrade. Po zranění ho nahradí kouč tomkeejs. "Vítej zpět," napsal NEOFRAG

Autor: David Randuška
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Zranění se nevyhýbá ani esportovcům. Své o tom ví už i Jindřích "ZEDKO" Chyba. Problém má stejný, jako kdysi legendární hokejista Jaromír Jágr na Mistrovství světa. Ze serveru "Zedkonatora", jak si na twitteru přezdívá, vyřadilo zranění malíčku na pravé ruce. Do řad Sinners se tak opět vrací trenér tomkeejs a ex-hříšník Adam "NEOFRAG" Zouhar už neváhal tenhle comeback okomentovat.



Ke zranění malíčku Jindřicha Chyby došlo v utkání s Movistar Riders. Pravou ruku má teď rifler SINNERS v sádře a jen tak se jí nezbaví. Pro server PlayZone uvedl, že bude chybět minimálně pět týdnů.

Na server se tak vrátí po čase opět trenér mistrů České republiky tomkeejs. Ve staronové pozici ho už na twitteru uvítal bývalý svěřenec Adam "NEOFRAG" Zouhar. Přidal se i samotný ZEDKO. Ten zkrátka teď musí dostát svému twitteru nicku @zedkonator a počkat na upgrade pravé ruky. 

Věříme, že se malíček co nejdříve zahojí a my budeme moci vidět sestavu hříšníků zase v plné síle. 

Co čeká SINNERS? 

Česká jednička se vyhoupla na 44. místo žebříčku hltv. Uvidíme jak kartami zamíchá výše avizovaná změna. 22. listopadu, v úterý, čeká SINNERS další zápas v rámci ESL Challenger. Na "výplatní pásce" tentokrát bude tým K23.

Hříšníci spadli po pro ZEDKa "osudové" porážce s Movistar Riders do Lower Bracketu, takže každý duel bude pro ně v setrvání klíčový. 

 

 

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud