21. dubna 2020 • 20:20

Fotbaloví reprezentanti v esportovém FIFA turnaji neuspěli, Schick prohrál

Autor: iSport.cz, ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Českým reprezentantům se nepovedl mezinárodní charitativní turnaj ve videohře FIFA 20 a v základní skupině obsadili poslední místo za Německem a Rakouskem. Útočník Lipska Patrik Schick své utkání prohrál, další fotbalista Patrik Žitný z Teplic remizoval. Profesionální esportový hráč Lukáš Pour si připsal vítězství a porážku.



Český tým pod hlavičkou eRepre ve virtuálním dvojzápase s Německem hrál nerozhodně 3:3 a Rakousku podlehl 3:4. Konečné výsledky vznikly součtem skóre z obou duelů. Nejprve se spolu na dálku utkali esportoví hráči a poté profesionální fotbalisté.

Turnaj pořádaný Mezinárodní fotbalovou federací FIFA během koronavirové pandemie zahájil Pour alias T9Laky vítězstvím 3:1. Schick ale náskok neudržel a prohrál 0:2 s německým obráncem Nicem Schlotterbeckem z Freiburgu.

Češi ve fotbalové simulaci nedokázali vyzrát ani na Rakušany. Pour, jenž v esportu hájí barvy Viktorie Plzeň, neudržel dvoubrankové vedení a prohrál 2:3, Žitný remizoval 1:1 s útočníkem Michaelem Gregoritschem ze Schalke.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud