27. ledna 2017 • 13:30

K NHL se přidávají fotbalové soutěže! Sestavte si tým a denně vyhrávejte

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Sportovní fanoušci pozor! Je tu Sazka Fantasy, nová verze oblíbených fantasy her, v níž se vyhodnocují vítězové po každém odehraném dni. To znamená, že nyní máte každý den možnost soupeřit se svými týmy z reálných sportovců o hodnotné ceny! Přidejte se díky Sazka Fantasy k největší fantasy komunitě a bojujte se svými soupeři.



Sazka Fantasy startuje ve spolupráci s webem iSport.cz a pro sportovní fanoušky je to nová výzva, protože nyní máte skvělou příležitost si napětí fantasy her vychutnat každý den! Oproti známé verzi se turnaje vypisují na konkrétní hrací den a vy můžete soutěžit o ceny každých 24 hodin. Během ledna jste si už mohli vyzkoušet Sazka Fantasy s NHL, v únoru jsme si pro vás nachystali spuštění fotbalových soutěží. Těšit se můžete na hraní anglické Premier League, evropské Ligy mistrů i české ePojisteni.cz ligy. 

Zde se zapojte do nové fantasy hry k NHL a vyhrávejte každý den >>

Hrajte Sazka Fantasy Hrajte Sazka FantasyFoto Sazka

Stejně jako u klasických fantasy her uživatel volí svou sestavu z reálných sportovců. Trenér vybere podle vlastního uvážení určitý počet hráčů a podle jejich výkonů v daném zápase budou ohodnoceni. Cílem hry je získat co největší počet bodů, abyste byli lepší než vaši soupeři.

Jak hrát?

Hráč sestaví dvě hokejové pětky a brankáře z týmů NHL, na které má rozpočet 100 milionů. Musí vybrat i svého kapitána, který získá dvojnásobek svých získaných bodů. POZOR! Své kroky si trenéři musí pořádně rozmyslet, potvrzená sestava už nejde změnit.

Podívejte se na systém bodování (klikněte na obrázek pro zvětšení)

Bodování hráčů v zápasech NHLFoto Sazka

Jako trenér se můžete pustit už brzy i do dalších populárních lig a sportů z celého světa. Ve fotbalových soutěžích sestavíte svou jedenáctku a i zde zvolíte svého kapitána. Využijte vašich znalostí, vsaďte na své oblíbené hráče a vyber tu nejlepší sestavu.

O co se hraje?

Soutěžící mají velkou šanci denně vyhrávat poukázky, elektroniku, sportovní vybavení, finanční bonusy do SazkaBetu, VIP vstupenky, sportovní výlety do celého světa a další skvělé ceny - od menších radostí až po zážitky, které si za peníze nekoupíte. Už máme za sebou kvalifikace do velkého finále, ve kterém se kvalifikovaní utkají o zájezd za Jaromírem Jágrem na Floridu. V USA výherce (+ jedna osoba) uvidí zápasy NHL a NBA a osobně se setká s legendární 68! 

Chceš vidět Jágra v akci? Podívej se, jaké hodnotné ceny můžeš získat >>

Hrajte Sazka Fantasy Hrajte Sazka FantasyFoto Sazka

Vstoupit do diskuse
0

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Základní část - tabulka a rozpis zápasů Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga

Články odjinud