10. dubna 2017 • 13:19

V Sazka Fantasy startuje turnaj o 50 tisíc! Hrajte ePojisteni.cz ligu i Premier League

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Nadupaný týden čeká v příštích sedmi dnech hráče Sazka Fantasy. Připravili jsme pro vás několik turnajů, ve kterých si budete moci zahrát až o ceny v hodnotě 50 tisíc korun. V článku se podívejte, co nás tento týden čeká.



Každý herní hen hrajeme s extraligou o Tokeny. V úterý se pak Sazka Tokeny budou hodit, protože ve VIP soutěži pro nejzkušenější budeme hrát o ceny v hodnotě 7 000 Kč, vstupné 200 Tokenů, až 3 sestavy. V pátek s přicházejícím finále pak navážeme běžnou soutěží o ceny v hodnotě 3 000 Kč, vstupné 30 Tokenů a 3 sestavy pro každého.

Skončil i základní část NHL a začnou boje o Stanley Cup. Ty odstartujeme soutěží o praktickou power banku Xiaomi s kapacitou 20 000 mAh, vklad 30 Tokenů, 3 sestavy.

V týdnu se hráči můžou těšit i na oblíbenou Ligu mistrů. V nadupaném čtvrtfinále hrajeme v úterý o praktickou power banku Xiaomi s kapacitou 20 000 mAh, vklad 30 Tokenů, 3 sestavy.

O víkendu pak vládne česká fotbalová liga. V sobotu začínáme hrát o postup do finále o sportovní vybavení v hodnotě 50 000 Kč! Každý se může zapojit do soutěže se vstupem zdarma, kdy 5 nejlepších postoupí do květnového finále. V sobotu hrajeme i s Premier League o ceny v hodnotě 3 000 Kč, vstupné 30 Tokenů, 3 sestavy.

Sestavte si vlastní tým ze sportovních hvězd a hrajte o super ceny!

Hrajte Sazka Fantasy Hrajte Sazka FantasyFoto Sazka

Zároveň koncem týdne proběhne soutěž pro veterány iSport Fantasy Extraligy o ceny v hodnotě 15 000 Kč. Pro přístup do této soutěže se bývalí hráči iSport Extraligy musí do Sazka Fantasy do 10.4. zaregistrovat pod stejným emailem, pod jakým hráli Fantasy Extraligu.

Mike27 ovládl Sazka Fantasy a letí za Jágrem na Floridu
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Základní část - tabulka a rozpis zápasů Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga

Články odjinud