26. dubna 2017 • 13:39

Největší překvapení Stanley Cupu. Střelec, který mlčel i nováček Anaheimu

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
PRVNÍ DOJEM: Že Třinec nemá nohy? Omyl. Pardubice tíhu neunesly
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
VŠECHNA VIDEA ZDE

Nejslavnější hokejová soutěž má za sebou první kolo play-off. O překvapení ve Stanley Cupu nebyla nouze. V NHL vyletěli i hráči, od kterých se to zrovna moc nečekalo. V článku se podívejte na pět hráčů, kteří svými výkony překonali očekávání a jsou pro vás využitelní v Sazka Fantasy i ve druhém kole.



Bobby Ryan, Ottawa, 11,9 milionů

Střelec, který byl v minulosti schopný nastřílet 30 gólů ve čtyřech sezonách po sobě, se letos v základní části trápil. 13 gólů a 25 kanadských bodů je pro křídlo první či druhé lajny málo. Jenže v play-off se americkému rodákovi daří náramně. V sérii s Bostonem si připsal čtyři branky a tři asistence a v součtu kanadských bodů patří do TOP 5 celé NHL.

Bryan Rust, Pittsburgh, 10,6 milionů

Další z mladíků Pittsburghu, kterému se daří vedle hvězdných spoluhráčů. Kolega Jake Guentzel se zabydlel v prvním útoku vedle Crosbyho, čtyřiadvacetiletý Rust si naopak náramně rozumí s Malkinem. Jejich spolupráce vynesla mladíkovi čtyři přesné zásahy v pěti utkáních. Washington v sérii s Torontem vzadu nepřesvědčil, to je šance pro Rusta i pro vás hráče Sazka Fantasy.

Shea Theodore, Anaheim, 8,6 milionů

Anaheimu roste další skvělý obránce. Nováček si v play-off zatím vedl náramně. Proti nevyspělému Calgary si připsal pět kanadských bodů za dva góly a tři asistence. Kanaďan se stal důležitou součástí přesilovek Ducks, jeho nasazení do vašich sestav by se mohlo vyplatit i v zápasech proti Edmontonu.

Derick Brassard, Ottawa, 12,2 milionů

Před sezonou změnil působiště. Rangers ho vyměnili za mladšího Miku Zibanejada, teď se proti nim postaví v druhém kole Stanley Cupu. V sezoně mu to tolik nešlo, ale v play-off je opravdovým lídrem Senators. Za dvě branky a šest asistencí si připsal osm kanadských bodů, v prvním kole jich víc nasbíral jen fenomenální Malkin z Pittsburghu.

Sestavte si vlastním tým z hvězd NHL a denně vyhrávejte super ceny!

Hrajte Sazka Fantasy Hrajte Sazka FantasyFoto Sazka

Colton Sissons, Nashville, 10,2 milionů

Další nováček, který v prvním kole zazářil. Sissons přispěl dvěma góly a jednou asistencí k nečekanému debaklu Chicaga. Ve druhém kole hraje Nashville se St. Louis. Predators jsou rázem favorité na vítězství v konferenci, výkony Sissonse se vyplatí sledovat.

Vstoupit do diskuse
0

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Základní část - tabulka a rozpis zápasů Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga

Články odjinud