5. srpna 2014 • 17:28

ZLATÁ PÍŠŤALKA: Facku hráče Baníku sudí vidět nemohl

Autor: TV iSport
Vstoupit do diskuse
0
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

SUDÍ POD LUPOU | Po druhém kole fotbalové Synot ligy přichází na řadu i druhý díl pravidelného seriálu TV iSport Hitparáda sudích. Rozhodčí v drtivé většině zápasy zvládli velmi dobře, od redaktorů Sportu dostávali za svůj výkon vysoké známky. Po dvou odehraných kolech zatím vede dvojice Emanuel Marek, Jan Jílek s průměrnou známkou 8, za nimi je Pavel Královec (7,5).



V utkání Plzně s Jabloncem (3:1) se hned ve 12. minutě pískala penalta po faulu Pernici na Pilaře. Sudí Jan Jílek situaci na okraji vápna posoudil správně, což potvrdila i předsedkyně komise rozhodčích Dagmar Damková.

Naopak dohru by mohla mít situace z utkání Slavia - Baník Ostrava (3:1). Ostravský útočník Francis Narh se ohnal rukou po Aldu Baézovi a vlepil mu slušnou facku do tváře. Sudí Emanuel Marek incident neviděl, tudíž ho ani nemohl potrestat.

"Není vyloučeno, že na tento incident upozorníme disciplinární komisi. Protože když si takového zákroku nevšimne nikdo na hřišti, mohla by se do věci vložit ona," uvedla Damková s tím, že celá situace se seběhla velmi rychle a pro rozhodčí je složité na takový incident na hřišti zareagovat.

V pořadu TV iSport se podívejte na detailní hodnocení jednotlivých sudích v druhém kole české nejvyšší fotbalové soutěže.

Zlatá píšťalka
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud