18. října 2014 • 19:55

Jak to vypadalo na Slavii? V Edenu zůstal prázdný i náhradní kotel

Autor: pta
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál ŽIVĚ s fanoušky: Žluté ohrožení? Priske teď už nikoho šetřit nebude
Roboti místo trávníkářů? V bundeslize už tréninková hřiště sečou i automaticky
VŠECHNA VIDEA ZDE

Tam, kde se ozývá v Edenu vždy nejhlasitější fandění, vládlo tentokrát ticho. Slavia při utkání s Jabloncem takto pykala za výtržnosti diváků při zápase proti Brnu. Disciplinární komise jí nechala na jedno kolo zavřít tribunu Sever, kde tradičně sídlí domácí kotel. A pořadatelé na ni pro jistotu zahradili plechovými zátarasy. „Příjemné to nebylo, ale hráči musí být připravení reagovat na různé situace. Snad se tak stalo naposledy,“ řekl o atmosféře trenér Slavie Miroslav Beránek.



Vršovický klub vyčlenil pravidelným návštěvníkům severní tribuny místa na opačné straně arény. V náhradním „domově“ vydrželi příznivci červenobílých však jen do 8. minuty. To začali vycházet na ochoz, aby se za pár okamžiků zjevili v jednom z dolních sektorů na hlavní tribuně.

Až tam začali svůj tým zase hlasitě povzbuzovat a skandování prokládali pokřiky proti šéfovi českého fotbalu i jabloneckého klubu Miroslavu Peltovi. Když totéž zkusili na jaře, sudí nechal přerušit zápas, tentokrát se hrálo normálně dál.

Jinak bylo na Slavii poněkud víc mrtvo než obvykle. Odpovídala tomu i slabá návštěva – jen 3943 diváků. I hráči se těší, až se situace vrátí do normálu. „Na tribuně Sever to tady stojí, a pokud tam fanoušci nebudou, bude to pro nás těžké,“ přiznal střelec jediného slávistického gólu Jiří Bílek.

Rychlý sestřih: Slavia - Jablonec 1:1
Video se připravuje ...

Fanoušci Jablonce vyvěsili srbskou vlajku.Foto Michal Beránek (Sport)

Filip Novák byl úspěšným střelcem Jablonce.
Filip Novák byl úspěšným střelcem Jablonce.

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud