17. ledna 2018 • 17:05

Obránce Kúdela: Slavia by byla výzva. Když dopadne, budu rád

Autor: iSport.cz, ČTK
Vstoupit do diskuse
0
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
CESTA ZE DNA: Jsme silnější, než si myslíme, říká zápasník Peňáz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Další přesun na trase z Liberce do Slavie? Obránce Ondřej Kúdela se zatím za trenérem Jindřichem Trpišovským nevydal a odehrál první poločas v utkání Tipsport ligy proti Jablonci (1:1). Pokud by přestup do kádru úřadujícího mistra nevyšel, Kúdela by z toho drama nedělal. „Nechávám tomu volný průběh, nic oficiálního není,“ řekl iSport TV. Nicméně přiznává, že by ho angažmá v Edenu lákalo.



Vše stojí a padá na ceně, kterou Slovan za zadáka považuje. První nabídka Slavie, která se měla pohybovat mezi deseti a dvanácti miliony korun, byla prý pro klub sídlící pod Ještědem příliš nízká.

„Vnímám to. Všichni to vnímají, kluci se vnímají, nějaké jednání asi probíhají. Na nikoho netlačím, není potřeba to řešit,“ uvedl Kúdela. Na variantu, že přestup klapne, je ale připravený. „Jsem hráčem Liberce, odvádím pro něj co nejlepší práci. Kdyby se ale kluby dohodly, budu rád, je to výzva.“

Na Slavii ho láká nejen možnost obnovení spolupráce s Jindřichem Trpišovským. „Je tam neskutečně kvalitní kádr, obrovská síla. Stabilizovalo to tam, všechno funguje, jak má. Hráči si to uvědomují a dřou. Budou chtít ukázat fotbal, jaký po nich bude chtít trenér.“

Případného Kúdelova odchodu by litoval trenér Liberce David Holoubek. „Znamenalo by to velké oslabení. Je to lídr v kabině i na hřišti, skvělý kluk. Umím si vyhodnotit, že nabídka ze Slavie je pro něj zajímavá. Je to ale teď už na vyšší úrovni, ne na nás,“ uvedl.

Trenér Liberce Holoubek: Kúdelův odchod by byl velkým oslabením
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud