16. června 2018 • 21:50

Zelený míří do Slavie! Pražané už se dohodli s hráčem

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Slavia ulovila další letní posilu! Podle informací iSport.cz se Pražané dohodli na příchodu obránce Jaroslava Zeleného. Pětadvacetiletý bek by měl stát zhruba 22 milionů korun.



O hradeckého odchovance, který v lize odkopal už 105 zápasů a má v ní bilanci pět branek a devět asistencí, se původně zajímala i Viktoria Plzeň.

Ta však nakonec z jednání ustoupila a rozhodla se další velký transfer nerealizovat. Naopak červenobílé levý kraj obrany citelně trápí. Po odchodu ukrajinského mladíka Eduarda Sobola je jediným klasickým levým bekem v kádru pouze Per-Egil Flo.

I proto Slavia za Zeleného neváhala zaplatit požadovanou sumu. Podle informací iSport.cz nechtěl předseda Jablonce Miroslav Pelta couvnout pod hranici 20 milionů korun. I vzhledem k tomu, že si Severočeši zajistili účast v základní skupině Evropské ligy, čeká je finanční bonus v podobně 70 milionů korun a nemusí nutně rozprodávat hráče.

Zelený by se tak měl přidat k dalšímu obránci, Vladimíru Coufalovi, kterého Slavia v létě přivedla. Společně s nimi bude v týmu novou tváří i slovenský brankář Martin Vantruba, se kterým se klub dohodl na přestupu z Trnavy už v zimě.

Vstoupit do diskuse
0

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Základní část - tabulka a rozpis zápasů Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga




Články odjinud


Články odjinud