Jan Podroužek
22. června 2018 • 12:36

Paska svolává schůzi agentů. Postaví se za Sport Invest, který odmítá Slavia

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Hvězdy vyvedly partnerky: kdo dorazil na vyhlášení Fotbalisty roku?
PRVNÍ DOJEM ze čtvrtfinále: Motor se zlepšuje, ale dostává lekci, co Třinec umí
VŠECHNA VIDEA ZDE

Nejste v tom sami, jako by jim vzkazoval šéf Asociace fotbalových agentů Pavel Paska. Náhlým prohlášením předsedy představenstva Slavie Jaroslava Tvrdíka, že klub ukončuje jakoukoliv spolupráci se zprostředkovatelskou agenturou Sport Invest, se v pondělí na mimořádné schůzi bude zabývat právě AFA.



„Na pondělí svoláváme mimořádnou schůzi předsednictva, kde se budeme zabývat aktuálním tématem,“ sdělil na dotaz Sportu Pavel Paska, šéf společnosti ISM a zároveň předseda Asociace fotbalových agentů.

AFA se na zasedání chce podle informací Sportu postavit za konkurenční Sport Invest, kterému bylo na Twitteru Jaroslava Tvrdíka vzkázáno, že s ním Slavia nebude jakkoliv spolupracovat. S tím, že současní hráči slávistického kádru zastupování Sport Investem mají, jak dodal člen představenstva „sešívaných“ Tomáš Syrovátka, přijít na případná jednání o prodloužení smluv buď sami, nebo vůbec.

Divoký postoj Slavie vyvolal případ dvacetiletého záložníka Pavla Buchy zastupovaného právě Sport Investem, který odmítl s červenobílými podepsat novou smlouvu, a byl přeřazen do juniorky.

 

Vstoupit do diskuse
0

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Základní část - tabulka a rozpis zápasů Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga




Články odjinud


Články odjinud