Premium
20. listopadu 2018 • 17:00

Ševčík do Slavie? Zájem ukázala také Sparta. Hráč má důvod, proč jí kývnout

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Hvězdy vyvedly partnerky: kdo dorazil na vyhlášení Fotbalisty roku?
PRVNÍ DOJEM ze čtvrtfinále: Motor se zlepšuje, ale dostává lekci, co Třinec umí
VŠECHNA VIDEA ZDE

Listopadové derby mezi Spartou a Slavií už je minulostí, ale na scéně je další bitva mezi pražskými rivaly. A neodehrává se na hřišti, nýbrž v kancelářích. V centru pozornosti je liberecký záložník Petr Ševčík. Slávistický šéf Jaroslav Tvrdík jej sice v pondělí představil jako první zimní posilu, avšak podle informací Sportu jsou ve hře i Letenští, kteří by rádi zamíchali kartami. Co hraje v jejich prospěch? I to se dozvíte v placené části článku.



Stává se z toho tradice. Přetahování Sparty a Slavie na trhu minimálně o jednoho hráče, je k vidění v každém z posledních přestupových období. V živé paměti jsou Josef Šural (2016), Jakub Jugas (2017), či letos v létě Vladimír Coufal s Benjaminem Tettehem. A v zimě má přetahovaná pokračovat. Hlavní cíl? Liberecký záložník Petr Ševčík.

„Na základě dohody s majitelem libereckého klubu panem Karlem a samotným hráčem rád využívám této příležitosti k tomu, abych řekl, že náš klub posílí hráč Liberce Petr Ševčík,“ navnadil fanoušky Jaroslav Tvrdík na pondělní tiskové konferenci, kde klub představil nového majoritního akcionáře.

Jenže jak se Sportu podařilo zjistit, transfer není zatím finálně vyřešený. Zatímco Tvrdík prezentoval Ševčíkův příchod jako hotovou věc, Sparta dál projevuje o nadějného středopolaře zájem a nic není ztraceno.

Vše však končí na neodbytném majiteli Slovanu Ludvíku Karlovi. Ten podle zdroje Sportu 

Tento článek je součástí balíčku PREMIUM+

Odemkněte si exkluzivní obsah a videa!

Koupit
Vstoupit do diskuse
0

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Základní část - tabulka a rozpis zápasů Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga




Články odjinud


Články odjinud