3. července 2019 • 09:15

Stanciu je dohodnutý se Slavií, píší v Rumunsku. Tvrdík v noci jásal

Autor: iSport.cz, ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Třaskavý přestup Nicolae Stancia do Slavie je už domluvený, píše rumunský server Pro Sport. Podle něj by měl bývalý sparťan dnes dorazit do Prahy a dotáhnout transfer do konce. Podle informací Sportu probíhají jednání mezi Al Ahlí a Slavií a dohoda je údajně na dobré cestě.



Stanciu se nepohodl s arabským celkem Al Ahlí, kam v lednu zamířil ze Sparty, kvůli dlužným penězům a před novou sezonou dostal zelenou hledat si nové angažmá. Tím by se tedy měla stát Slavia.

Záložník podle serveru Pro Sport strávil pár dní na dovolené s rodinou, ve středu večer ale už má odletět do Prahy a doladit poslední detaily transferu. O tom, že Slavia sonduje možnosti získání Stancia, informoval jako první deník Sport už v červnu.

Možným nepřímým potvrzením avizované dohody s 26letým rumunským reprezentantem může být i twitterový účet šéfa Slavie Jaroslava Tvrdíka. Ten po půlnoci odeslal na sociální síť rozesmátý gif z filmu Sám doma doplněný lakonickým yes - tedy ano.

O Stanciovi mluvil nedávno i kouč Slavie Jindřich Trpišovský, podle kterého by takového fotbalistu chtěl každý trenér. Překážkou by podle něj neměla být ani Rumunova sparťanská minulost.

Trpišovský po prohře: Stancia by chtěl každý trenér. Odejde Stoch do Řecka?
Video se připravuje ...

Stanciu přišel do Sparty loni v lednu z Anderlechtu podle informací Sportu za 96 milionů korun, což z něj udělalo nejdražší posilu v historii nejvyšší soutěže. Za letenský tým v lize odehrál 31 zápasů a připsal si deset branek a osm asistencí. V lednu bývalý hráč Steauy Bukurešť přestoupil do saúdskoarabského klubu Al Ahlí.

Kvůli zpožděným výplatám se však rozhodl ze saúdskoarabského klubu po pouhém půlroce odejít. Pro Slavii by se měl Stanciu stát už čtvrtou posilou. Z Bohemians 1905 přišel útočník Júsuf Hilál a z Jablonce dorazili obránci Tomáši Holeš a David Hovorka, který v minulosti rovněž působil ve Spartě.

Vše o Slavii čtěte zde »

Nicolae Stanciu odehrál v sobotu proti Dynamu Kyjev zřejmě poslední utkání v dresu pražské Sparty
Nicolae Stanciu odehrál v sobotu proti Dynamu Kyjev zřejmě poslední utkání v dresu pražské Sparty

Vstoupit do diskuse
0

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Základní část - tabulka a rozpis zápasů Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga




Články odjinud


Články odjinud