17. srpna 2020 • 14:00

Vrátí se Nezmar ze Slavie do Liberce? Odmítl jiný klub, odešel by v zimě

Autor: šf
Vstoupit do diskuse
9
TOP VIDEA
Fantastický Priskeho trojzubec, nové Bazaly, nastoupí Preciado do derby?
Nahlédněte do kabiny Třince: kdo sbírá auta a kdo by mohl být ekonom. Kacetl je...
VŠECHNA VIDEA ZDE

Jan Nezmar a Jindřich Trpišovský. To jsou dva muži, kteří stojí za stěhováním fotbalového Liberce do Slavie. Do Edenu už za půldruhého roku přetáhli celkem devět hráčů! Není ovšem vyloučeno, že tahle enkláva o jednu ze svých hlav přijde.



Trpišovský to nebude – Slavia příští týden oznámí prodloužení smlouvy s ním. Už nyní suverénně nejlépe placený trenér ligy se mzdou odhadovanou na 900 tisíc korun měsíčně a se stotisícovým bonusem za každý bod, si ještě polepší, údajně minimálně o 300 tisíc korun.

Hlavní jsou však bonusy za titul či postup do Ligy mistrů. Za loňský rok si tak se vším všudy mohl vydělat až 30 milionů korun.

U Nezmara však ožily spekulace o jeho odchodu, který byl kvůli odlišným představám o celkové strategii klubu i vyčerpání už několikrát blízko (loni v prosinci odstoupil z funkce člena představenstva).

Prý je aktuálně opět bez smlouvy, nedávno odmítl nabídku jednoho z ambiciózních klubů. Nyní se spekuluje o tom, že viceprezident Slavie pro sport by se mohl vrátit tam, kde se vyučil manažerskému řemeslu a kde má rodinu – tedy právě do Liberce.

Nikoli ovšem nyní, ale až po podzimu. Navenek by se to prezentovalo jako logický krok v duchu spolupráce obou klubů.

Třeba to ale taky skončí – jako vždycky.

 

SK Slavia Praha Vše o klubu ZDE

Vstoupit do diskuse
9

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Program nadstavby Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga

34. kolo
Články odjinud


Články odjinud