Jan Vacek
Premium
22. prosince 2021 • 05:00

Sparta odolává nabídkám velkoklubů. Zeď kolem Hložka: Neprodáme!

Autor: Jan Vacek
Vstoupit do diskuse
63
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
CESTA ZE DNA: Jsme silnější, než si myslíme, říká zápasník Peňáz
VŠECHNA VIDEA ZDE

S příchodem každého přestupového období se tohle téma vrací jako bumerang. Adam Hložek a jeho další budoucnost. Platilo to v létě, děje se to i nyní. Největší evropské kluby cílí na ofenzivní supertalent, vzduchem létají nabídky ve stovkách milionů. Sparta ovšem zůstává rezistentní. A na svém postoji minimálně pro tuhle zimu nehodlá nic měnit. Podle informací deníku Sport je případný Hložkův prodej už nyní kategoricky vyloučen. Které velkokluby mají zájem a kolik nabízí, se dočtete v zamčené části článku.



Že je Adam Hložek vynikající hráč se zářivou budoucností, o tom nepochybuje vůbec nikdo. Otázka dalšího směřování jeho kariéry už ale fotbalovou veřejnost dělí na dvě skupiny. První má za to, že je nejvyšší čas, aby mladý sparťan vyrazil do světa. Druhá pléduje za setrvání a pokračující rozvoj v domovských podmínkách.

Konečné slovo má ovšem triumvirát ve složení majitel Sparty, zástupci sportovního úseku a samotný hráč se svým agentem. A v tomhle případě panuje naprostá shoda: Hložek není na prodej. Ne teď v zimě.

„Můj názor znáte. Kdyby Adam odešel, nebylo by to pro nás úplně optimální,“ usmál se po posledním ligovém utkání hlavní trenér Pavel Vrba.

Letenští v probíhající sezoně najeli na „win now“ mód. Chtějí úspěch, tedy mistrovský titul. Chtějí ho hned. A pokud by v polovině cesty přišli o svého nejdůležitějšího hráče, mohlo by to klubové ambice zásadně narušit. Ani směrem k fanouškům by to nebyl dobrý signál.

I proto už v průběhu podzimu padlo rozhodnutí, že Hložek zamává rudým barvám nejdříve v létě příštího roku. Navzdory tomu, že nad jeho hlavou už několik měsíců sviští lasa z těch nejzvučnějších světových klubů.

Tento článek je součástí balíčku PREMIUM+

Odemkněte si exkluzivní obsah a videa!

Koupit
Vstoupit do diskuse
63

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Základní část - tabulka a rozpis zápasů Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga





Články odjinud


Články odjinud