Michal Koštuřík
Premium
5. ledna 2022 • 05:00

Nejlepší střelec ligy v béčku? Jurečka se zdráhá podepsat: Nemalujte čerty

Vstoupit do diskuse
2
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Rodeo kolem Václava Jurečky. Desetigólový útočník byl ve Slovácku už na podzim domluven na podmínkách nové smlouvy, o čemž deník Sport referoval. K podpisu však dodnes nedošlo a další setrvání nejlepšího střelce FORTUNA:LIGY v klubu se výrazně komplikuje. Klíčové jednání je na programu zítra. Není vyloučeno, že opora skončí v béčku a na jaře se bude stavět na jiných!



Dlouho idylické vztahy mezi Václavem Jurečkou a vedením 1. FC Slovácko byly narušeny. Problém je v podobě nového kontraktu a výše výstupní klauzule, kterou si útočník v zastoupení svého otce, majitele stavební firmy, údajně přál mít zanesenou v dokumentu. Finální návrh klubu projednají obě strany ve čtvrtek. Jde o peníze, jak jinak.

Pokud nedojde ke konsenzu, je pravděpodobné, že bude Jurečka formou trestu přesazen do béčka a tam dokončí ročník. Vedení prý toto krajní řešení vůbec nevylučuje. Hráčův zimní prodej je aktuálně u ledu a na pozici hroťáka by měl mít čtvrtý tým soutěže vyhlédnutou eventuální náhradu. „Teď to nechci komentovat, vyvíjí se to,“ uvedl včera sportovní manažer Veliče Šumulikoski.

Citlivá záležitost může mít nepříjemné vyústění pro hráče, trenérský štáb i celý klub. Za všechno „může“ Jurečkův podzimní gólový ohňostroj.

Stačila půlsezona a z průměrného záložníka/útočníka se stal ceněný bombarďák. Jeho status se změnil, hodnota na trhu zvýšila. Zdánlivě jednoduchá dohoda o prodloužení smlouvy, která končí v létě, se stala rébusem, jehož řešení je ve hvězdách. Minimálně do

Tento článek je součástí balíčku PREMIUM+

Odemkněte si exkluzivní obsah a videa!

Koupit
Vstoupit do diskuse
2

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Základní část - tabulka a rozpis zápasů Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga





Články odjinud


Články odjinud