Radek Špryňar
9. února 2024 • 16:55

Po stopách večírku, který rozčeřil ligu. Kdo u toho byl a jak šéf sudích zuřil

Vstoupit do diskuse
23
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
Dodnes slýchám, že jsem zlomil Labantovi nohu, říká Gabriel. Chovanec ho podržel
Krejčího čas je tady. Zafeiris coby zklamání sezony, potřebuje Zima ochranu?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Čeští rozhodčí se opili, dělali bugr a prý zdlábli kompletní snídaňové menu pro další hosty. Co přesně se oné lednové noci stalo v hotelu Landmar La Playa na Tenerife? Popis do nejmenších detailů zůstane zřejmě navždy utajený, deník Sport se však na základě řady zjištění snažil během pátečního dne o základní rekonstrukci případu, který ve fotbalovém prostředí v tuzemsku vyvolal v předvečer startu FORTUNA:LIGY širokou škálu emocí. Jisté je, že neurvalé chování některých arbitrů má – a ještě bude mít – dopady. Kdo byl mezi bujaře se bavící skupinou a jak došlo k vyjedení snídaní?



Pětasedmdesát profesionálních rozhodčích a patnáct lidí z podpůrného týmu odletělo ve středu čtyřiadvacátého ledna na španělský ostrov Tenerife na předligové soustředění.

Hned druhý den po příletu absolvovala téměř kompletní skupina fyzické testy FIFA. Byli tací, kteří neuspěli. Někteří kvůli menším zdravotním komplikacím, jiní jednoduše proto, že nebyli adekvátně připravení. Jedalo se o pět sudích. A dokud neudělají „opravky“, budou z delegací vyškrtnuti.

Ještě ten večer, tedy ve čtvrtek pětadvacátého ledna, došlo v hotelu Landmar La Playa, kde byla celý česká výprava ubytovaná, k bujařejšímu alkoholovému večírku. Zajímavé je, že za bývalého šéfa komise rozhodčích Radka Příhody platil přísný zákaz

Pokračujte ve čtení vytvořením bezplatného účtu nebo přihlášením

Pokračovat
Vstoupit do diskuse
23

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Program nadstavby Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga







Články odjinud


Články odjinud