Premium
9. dubna 2024 • 10:34

Dvojitý agent Preciado: kvalita versus červené úlety. Čekají ho dva tresty

Vstoupit do diskuse
32
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
Dodnes slýchám, že jsem zlomil Labantovi nohu, říká Gabriel. Chovanec ho podržel
Krejčího čas je tady. Zafeiris coby zklamání sezony, potřebuje Zima ochranu?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Ta změna. Z chlapíka, který pobláznil sparťanský svět brilantními výkony proti Galatasarayi Istanbul, je recidivista. Angelo Preciado během pár týdnů srazil své renomé extra zajímavé posily ke dnu. Opakovanou hloupostí totiž přiškrtil šance Letenských na obhajobu titulu. Po červené kartě v derby chyběl mančaftu v zásadním střetu v Plzni, nedělní vyloučení proti Mladé Boleslavi mělo jasný vliv na remízu 1:1 a ztrátu prvního místa. Uvidí se, jaký bude mít na Jihoameričana dopad. Lze očekávat ostrý trest od disciplinárky i nepříjemnou dohru v klubu, rozhodně i řešení, zda si Ekvádorce ponechat v kádru, či ne.



Je to takový dvojitý agent. V evropských zápasech Angelo Preciado válí, kupříkladu proti Galatasarayi byl nepolapitelný. V české lize jde o maličko jiný příběh. Výkony (na jeho poměry) nevyrovnané, rozhodně ne rozdílové. K tomu dvě červené karty, jedna v derby, druhá ve střetu s Boleslaví.

Otázky zní jasně? Přebíjí jeho nesporná kvalita excesy, jimiž poškozuje mužstvo, potažmo klub? Proč se vlastně neudrží? Opravdu mu záleží na letenském angažmá?

Odpovědi nejsou jednoduché, jisté indicie se však nabízejí. Ve Spartě odkopal jednadvacet utkání, v nichž byl dvakrát vyloučen. V belgickém Genku, odkud ho pražský klub získal, „zvládl“ jeden předčasný konec z devětapadesáti možností. Za reprezentaci zapsal třicet devět startů a nulu na kontě červené barvy.

Navíc je, jak už bylo naznačeno, v jeho hře jasný rozdíl mezi zápasy tuzemské ligy a pohárů. V Evropě je vidět mnohem (ale mnohem) víc. Jasně, brzdí ho

Tento článek je součástí balíčku PREMIUM+

Odemkněte si exkluzivní obsah a videa!

Koupit
Vstoupit do diskuse
32

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Program nadstavby Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga







Články odjinud


Články odjinud