Michal Kvasnica
Premium
17. dubna 2024 • 04:50

Liberec chystá investice do posil. Dvě priority, odchody i nákup hostů

Vstoupit do diskuse
6
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
Dodnes slýchám, že jsem zlomil Labantovi nohu, říká Gabriel. Chovanec ho podržel
Krejčího čas je tady. Zafeiris coby zklamání sezony, potřebuje Zima ochranu?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Ostrý podještědský vichr se prožene tuzemskem. Liberec bojuje o evropské poháry, ale zároveň už zbrojí. Majitel Ondřej Kania a ředitel Jan Nezmar mapují trh a řeší pro trenéra Radoslava Kováče, jenž s nejvyšší pravděpodobností vymění Luboše Kozla, kádr na příští ročník. Mají dvě priority. Z klíčových hráčů, kteří jsou ve Slovanu momentálně na hostování, udělat kmenové. A k tomu přivést jednoho z nejtalentovanějších teenagerů.



Je mu devatenáct, nicméně nasbíral už čtyřicet prvoligových startů. Sedmkrát se Tom Slončík prosadil střelecky, čtyřikrát asistoval. Zlínský záložník, jehož střela připomíná Cristiana Ronalda a herní projev zase Brazilce Kaká, je momentálně asi nejatraktivnějším mladým zbožím v lize mimo top trojku.

Kam s ním? Podle informací iSport.cz třeba do Liberce, který projevuje velmi intenzivní zájem a brzy podá i oficiální nabídku.

Vše dává logiku. Slovan chce s Janem Nezmarem a koučem Radoslavem Kováčem omladit, přivést hladové hráče, kteří už mají kvalitu, ale zároveň potenciál se ještě zlepšit a pomoct v budoucnu nejen na hřišti, ale třeba dalším transferem i ekonomicky. A Slončík coby teenager narozený v prosinci 2004 tyhle atributy splňuje dokonale.

„Hlavním mottem naší kampaně před začátkem nové sezony bude: Společně zpátky na vrchol. Naším jednoznačným cílem je v dalších letech hrát v předkola evropských pohárů. A v nich uspět,“ nebál se nedávno v oficiálním klubovém videu prohlásit majitel Ondřej Kania.

Severočechům hraje do karet i fakt, že silnější tuzemské značky

Tento článek je součástí balíčku PREMIUM+

Odemkněte si exkluzivní obsah a videa!

Koupit
Vstoupit do diskuse
6

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Program nadstavby Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga







Články odjinud


Články odjinud