7. února 2010 • 22:37

Koller si za červenou čtyři zápasy nezahraje

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Chci koupit Hradec. Dluhy jsou nesmysl, říká Ulich
Vecheta proti Spartě dvakrát na hraně, ČK pro Tanka správně. Liberec měl mít penaltu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Fotbalový útočník Jan Koller dostal za vyloučení v úterním zápase třetí francouzské ligy zákaz startu ve čtyřech utkáních.



Nejlepší střelec v historii české reprezentace chyběl AS Cannes kvůli disciplinárnímu trestu už v dnešním zápase proti FC Rouen, v němž jeho tým zvítězil 3:1.

Koller dostal červenou kartu v duelu proti Evianu v nastavení prvního poločasu za nesportovní gesto. Deníku Sport poté řekl, že nakopl protihráče, který mu předtím ztěžoval život na hřišti. Vyloučení si podle svých slov nezasloužil.

"Trošku mi ujely nervy, ale nic velkého to nebylo. Kopali jsme standardní situaci a jejich obránce mi visel za krkem. Furt mě držel, doslova mi ležel na zádech. Pak spadl, a jak se chtěl zvednout, tak jsem do něj trošku strčil nohou. A on se skácel jak podťatý," popsal Koller Sportu.

"Visel na mě dvakrát už předtím. Tak jsem mu tou nohou trochu naznačil pohyb a pak jsem do něj i trochu strčil. Ale on to opravdu hodně přihrál," uvedl šestatřicetiletý kanonýr.

Koller, jenž začátkem roku podepsal s Cannes smlouvu na rok a půl, byl vyloučen ve svém třetím zápase v novém působišti. Kvůli trestu si znovu zahraje až 6. března.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga * Program MS v hokeji

Články odjinud


Články odjinud