23. srpna 2010 • 19:10

Zamíří Jiránek do Barcelony? Touží po něm Espaňol

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Chci koupit Hradec. Dluhy jsou nesmysl, říká Ulich
Vecheta proti Spartě dvakrát na hraně, ČK pro Tanka správně. Liberec měl mít penaltu
VŠECHNA VIDEA ZDE

O fotbalového obránce Martina Jiránka ze Spartaku Moskva se podle ruských médií zajímá Espaňol Barcelona. Jednatřicetiletý hráč má v ruském klubu smlouvu do konce sezony a vedení mu prý nebude bránit v odchodu.



Jiránkův manažer Pavel Zíka ze společnosti Sport Invest International ČTK řekl, že jednatřicetinásobný český reprezentant by měl zůstat v Moskvě do konce ročníku.

V ruské lize zbývá odehrát dvanáct kol a momentálně šestému Spartaku jde o účast v evropských pohárech. O Jiránka se prý už dříve zajímaly také AEK Atény a další španělský celek Santander. Někdejší hráč Bohemians a Liberce je ve Spartaku už šest let.

Ruskou ligu opouští další obránce Roman Lengyel, který se dohodl na ukončení smlouvy s Rostovem. Podle klubového webu se jednatřicetiletý hráč chystá vrátit do české ligy, kde nastupoval za rodné České Budějovice, Spartu a Teplice.

Podle informací ČTK se Lengyel dohodl s Jihočechy a v nejbližších dnech by měl s Dynamem podepsat smlouvu. Do Českých Budějovic se vrátí po jedenácti letech.


Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga * Program MS v hokeji

Články odjinud


Články odjinud