26. září 2019 • 13:00

Trpišovský a spol. znovu na Žižkově: Hned jsme si udělali fotku

Autor: jam
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Žižkov. Místo, kde se slávistický trenér Jindřich Trpišovský se svým realizačním týmem odrazil do velkého fotbalu. Působili tu v letech 2013 až 2015. Ve středu se sem parta pod velením muže s typickou kšiltovkou na hlavě vrátila. Slavia tu ve třetím kole MOL Cupu zničila druholigový Vyšehrad 8:0.



Vzpomínky na časy, kdy to neměli snadné, čekali na výplaty, trénovali i v přilehlém parku, ale v náročných podmínkách vše zvládali a zaujatě pracovali, jim naskočily hned. „Vzpomínali jsme už od příjezdu. Hned jsme šli do toho známého parku a udělali jsme si tam společnou fotku,“ líčil Trpišovského asistent Jaroslav Köstl.

„Jsou to hezké vzpomínky a nikdy nezapomeneme, odkud jsme vzešli. Na Žižkov stejně jako na Liberec budeme vzpomínat jen v tom nejlepším, jsou to srdcovky,“ přiznával Köstl.

Slavia nastoupila na stadionu na Žižkově proto, že v Edenu se včera hrála Liga mistryň. „Jsme strašně rádi, že jsme se sem mohli vrátit. Děkujeme za to. Prostředí je tu vždy skvělé,“ pochvaloval si slávistický asistent trenéra.

SK Slavia Praha Vše o klubu ZDE

Štáfek: Slávističtí fanoušci byli fantastičtí, jak jsem očekával
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Články odjinud


Články odjinud