11. května 2021 • 11:11

Rivalové pomáhají. Hložek a Kuchta věnovali dresy z derby. Jak je vyhrát?

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
Hvězdy vyvedly partnerky: kdo dorazil na vyhlášení Fotbalisty roku?
PRVNÍ DOJEM ze čtvrtfinále: Motor se zlepšuje, ale dostává lekci, co Třinec umí
VŠECHNA VIDEA ZDE

Na hřišti si nedají ani metr, jsou velcí rivalové, nyní ale sparťan Adam Hložek a slávista Jan Kuchta spojili síly na dobročinnou sbírku. Oba fotbalisté věnovali svůj dres ze semifinále MOL Cupu na sbírku organizace Donio, jež podpoří Nadační fond dětské onkologie Krtek, který se stará o děti a jejich rodiny bojující se zákeřnou rakovinou.



Jeden bojuje o krále ligových střelců, druhý zase patří mezi největší fotbalové talenty na českých trávnících. Opora Slavie Jan Kuchta a klenot Sparty Adam Hložek. Chcete jejich autentický dres, se kterým odehráli pohárové derby, ve kterém červenobílí povalili na Letné rivala 3:0, a Kuchta se blýskl dvěma vstřelenými góly?

Stačí podpořit sbírku na podporu Nadačního Fondu dětské onkologie KRTEK, kterou organizuje společnost Donio, jež během své existence vybrala pro potřebné desítky milionů korun. Každý, kdo se do sbírky zapojí, může získat originální dres AC Sparta Praha s podpisem Adama Hložka a originální dres SK Slavia Praha s podpisem Jana Kuchty.

Stačí podpořit tuto sbírku libovolnou částkou a zaškrtnout políčko pro účast v soutěži a napsat jméno hráče, o jehož dres máte zájem (Adam Hložek nebo Jan Kuchta). Sbírka bude ukončena v pondělí 24. května 2021 ve 20:00 hod.

Zapojit se můžete na www.donio.cz/hlozekkuchta

SK Slavia Praha Vše o klubu ZDE AC Sparta Praha Vše o klubu ZDE

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Články odjinud


Články odjinud