18. května 2018 • 10:46

Skandál v divizi! Zbuzany zavolaly na rozhodčí policii, hlavní nadýchal

Autor: adl
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Hvězdy vyvedly partnerky: kdo dorazil na vyhlášení Fotbalisty roku?
PRVNÍ DOJEM ze čtvrtfinále: Motor se zlepšuje, ale dostává lekci, co Třinec umí
VŠECHNA VIDEA ZDE

Důležitý souboj o postup do třetí ligy nabídla minulý víkend divize C. Vedoucí Živanice v něm přivítaly Zbuzany, tedy celek, za který válí řada exligových fotbalistů jako Mario Lička, Radek Dosoudil, Marek Kincl či do podzimní aféry také Radek Šírl. Domácí vyhráli 3:2 a upevnili si vedoucí pozici. Jenže utkání bude mít možná ještě dohru, jelikož Zbuzanští po utkání s domněnkou podnapilých sudích zavolali policii, která potvrdila přítomnost alkoholu v krvi u hlavního rozhodčího Lukáše Tryzny.



Před zápasem byl rozdíl mezi oběma týmy pětibodový. Pokud by Zbuzany vyhrály, stáhly by manko na pouhé dva body a pořádně by zamotaly situaci na čele divize. „Jenže domácí udělali prostě vše pro to, aby nás porazili, tzv. nic nepodcenili! To je skandál!!!“ stojí k utkání na webových stránkách Zbuzan.

V článku Zbuzanští zmiňují několik podle nich špatně posouzených situací jak hlavním rozhodčím, tak oběma asistenty. Po utkání tak hosté odmítli podepsat zápis a na sudí a delegáta zavolali policii, která provedla dechovou zkoušku.

„Doslova to byla fraška. Ihned po skončení zápasu mi hráči řekli, že z hlavního rozhodčího cítili alkohol. Policie přijela po 45 minutách a nadýchal!!! A pan delegát, který sotva stál na nohou, odmítl dýchnout! Asi věděl proč?“ pokračuje prohlášení.

Hlavní sudí Lukáš Tryzna se snažil obhájit hned v zápise o utkání. „S tvrzením, že jsem utkání řídil pod vlivem alkoholu, nesouhlasím. Jelikož jsem byl po utkání vystaven velkému stresu ze strany hostů, dal jsem si pro uklidnění po utkání a vyplnění ZOU (zápisu o utkání) panáka. Podrobil jsem se dechové zkoušce PČR, která korespondovala s tím, že jsem alkohol požil až po utkání,“ objasňuje rozhodčí.

Zápis o utkání Živanice - Zbuzany se objevil na TwitteruFoto Twitter.com/SvatoplukSamler

Podobné případy jsou v divizních či nižších soutěžích vidět téměř každý víkend, jen se valná většina z nich nedostane na širokou veřejnost.

Obdobnou situaci zažila nedávno i nejvyšší česká soutěž, v květnu 2016 se při utkání Příbram – Slavia „blýskl“ čtvrtý rozhodčí Marek Pilný, jemuž byl rovněž prokázán alkohol v krvi. Z videa s jeho klátivými pohyby při utkání se stal celosvětový hit.

Šílené VIDEO: Opilého sudího v Příbrami museli držet, aby nezlobil
Video se připravuje ...

Další VIDEO opilého sudího: Bodyguard ho vedl do kabiny, slávisté padali smíchy
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Články odjinud


Články odjinud