21. února 2013 • 07:30

Srandista Horváth se rozčílil. Dělali si legraci z jeho jídelníčku

Autor: jon
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
SESTŘIH: Slovácko - Sparta 2:4. Letenští jsou o krok blíž k titulu, zářil Kuchta
SESTŘIH: Plzeň - Mladá Boleslav 3:0. Jasná záležitost, hosté se zvedli až v závěru
VŠECHNA VIDEA ZDE

V sedmatřiceti letech se měl stát další známou fotbalovou tváří, která s fanoušky komunikuje prostřednictvím sociálních sítí. Nic takového ale není pravda. Pavla Horvátha zprávy šířící se Twitterem a Facebookem namíchly. „Nic takového nepoužívám,“ brání se plzeňský kapitán falešným účtům, které vydávají smyšlené informace pod jeho virtuálním profilem.



Po výhře v Neapoli na twitterovém účtu @Horvi10 vyšly zajímavé zprávy. „Po supr výkonu oraz před odvetou. Manželka udělala guláš a na zítra chystáme vepřové kolínko. Není třeba se hlídat, když je postup doma,“ měl vzkázat plzeňský špílmachr Pavel Horváth, že s životosprávou si po vítězném utkání lámat hlavu nebude.

Na stejném profilu se objevily další tweety. Horváth v nich přiznává chuť na jiné tučnější pokrmy, pivo, zmiňuje i svého kamaráda a bývalého spoluhráče z Plzně Jana Rezka. Jeho fotku si měl vzít s sebou do Itálie na zápas s Neapolí.

Vzkazy humornějšího charakteru by k Horváthovi seděly, plzeňský šprýmař je známý svými fórky i vtipnými hláškami. Věty, které si dělaly legraci z jeho jídelníčku, ale Horvátha naštvaly.

Plzeňský kapitán autorství statusů na sociálních serverech vylučuje. „Twitter ani facebook nemám, tyhle sítě nepoužívám. Je mi líto těch, kteří to čtou a reagují na nějaký můj profil. Byl bych moc rád, kdyby to všichni včetně fanoušků vzali na vědomí,“ zdůraznil západočeský kapitán.

„Jsou to zhruba čtyři dny, co jsem to zjistil, snažíme se s tím něco udělat. Omlouvám se všem, kteří na to naletěli. Já tohle určitě nepoužívám,“ zopakoval, že s tweety nemá nic společného.

Ve spolupráci s plzeňským klubem se snaží o to, aby falešné účty s jeho jménem ze sociálních sítích zmizely. „Už jsme zahájili kroky, abychom se to pokusili zablokovat. Jednou se nám to povedlo, hned ale vznikl další profil. Zdůrazňuji, že pokud něco podobného na sociálních sítích fanoušci najdou, od Pavla to není,“ uvedl tiskový mluvčí Viktorie Plzeň Pavel Pillár.

Fotbalisté Viktorie Plzeň na tréninku svého týmu před zápasem Evropské ligy
Fotbalisté Viktorie Plzeň na tréninku svého týmu před zápasem Evropské ligy

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud