11. prosince 2014 • 14:16

Žádný výlet na Kokořín. Konaté si zaletěl do Říma za Gervinhem

Autor: kub
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Jarůšek nechtěl hattrick: Stálo by to peníze, smál se. Jágr mu hokejky nevrátil
Vaniak: Staněk se ti dostane do hlavy, Vindahl Čechy nepředčí. Na EURO...
VŠECHNA VIDEA ZDE

PŘÍMO Z BERNU | Zatímco fotbalistům čtrnácti prvoligových klubů skončila sezona 16. kolem Synot ligy, hráči Sparty budou mít padla až dnes po posledním utkání skupiny Evropské ligy proti Young Boys Bern. Na klíčový duel se připravují pečlivě téměř dva týdny, nicméně o víkendu měli volno. Většina z nich odpočívala v rodinném kruhu, nicméně Tiémoko Konaté vyrazil na atraktivní výlet.



Tiémoko Konaté platí za talentovaného fotbalistu, ale také za velkého nemluvu. Proto překvapil svou odpovědí na nevinnou otázku, jak naložil s víkendovým volnem.

„Byl jsem u Gervinha,“ přiznal bezelstně rodák z Pobřeží slonoviny návštěvu u slavného krajana a útočníka AS Řím. Reakcí mu byly nevěřícné pohledy, a tak dodal: „Gervinho je můj největší kamarád, známe se odmalička.“

Čtyřiadvacetiletý Konaté tak viděl i zápas AS Řím se Sassuolem, v němž domácí zachraňovali remízu 2:2. Sám má na kontě jeden reprezentační start za Pobřeží slonoviny a dnes bude po zranění třísel opět připraven k zápasu proti YB Bern, který rozhodne o (ne)postupu Sparty do vyřazovací části Evropské ligy.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud