20. srpna 2015 • 05:00

PŘÍMÝ PŘENOS utkání Sparta-Thun v play off Evropské ligy na iSport.cz

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
V čem se Pardubice zlepšily? Pánik - bez komentáře. Marinčin by chyběl hodně
PRVNÍ DOJEM: Vsetín by si měl pomoct přesilovkami. Naskočí do baráže Jágr?
VŠECHNA VIDEA ZDE

ČTVRTEK, 19:00 | Utkání play off Evropské ligy mezi Spartou a Thunem sledujte v přímém přenosu na webu iSport.cz! Ve čtvrtek od 19:00 vyběhnou na Letné sparťanští fotbalisté proti soupeři, s nímž se poperou o postup do prestižní evropské soutěže. Utkání nevysílá žádný ze sportovních televizních kanálů, ale skvělou zprávou pro fotbalové fanoušky je, že díky přímému přenosu iSport.cz budou u toho!



Fotbalisty Sparty čeká první zápas se švýcarským soupeřem ve čtvrtek od 19 hodin a ve hře je postup do Evropské ligy. Vy můžete díky portálu iSport.cz sledovat toto utkání v přímém přenosu.

ZDE sledujte PŘÍMÝ PŘENOS z utkání Sparta vs. Thun >>

Utkání Sparta - Thun můžete sledovat v přímém přenosu webu iSport.cz Utkání Sparta - Thun můžete sledovat v přímém přenosu webu iSport.czFoto iSport.cz

Web iSport.cz vysílá v průběhu sezony jako jediný kompletní program všech zápasů Synot ligy. S výjimkou šlágru kola a vybraných utkání zdarma. Placený bude i zápas Sparty s Thunem (cena 39 korun).

Přímý přenos bude pro registrované uživatele přístupný i na www.synottip.cz

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud