14. července 2016 • 21:50

Uhrinovi se nelíbila hra Slavie: Pomalé, laxní přístup a chybí nám důraz

Autor: dvo
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Tomášek o fiasku s Färjestadem: Byli jsme jako Boston. Jak zvládá tlak?
SESTŘIH: Arsenal - Chelsea 5:0. Kanonáda v derby, dvakrát se trefil Havertz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Laxní koncovka a větší důraz v pokutovém území. Především tyto dva faktory vyčítal svým svěřencům po výprasku 1:3 na půdě Levadie Tallinn ve 2. předkole Evropské ligy slávistický trenér Dušan Uhrim mladší. „Nedáváme moc branek, dnes jsme měli hodně šancí na to, abychom dali více než jeden gól. Musíme se na jejich proměňování zaměřit, je to problém,“ přiznal pro klubový web po hořké porážce.



„Byli jsme laxní v koncovce. Nejsem spokojený s nasazením hráčů, představoval bych si ještě vyšší. Samozřejmě jsme šance měli, ale soupeř hrál obětavě,“ vyjmenovával Uhrin důvody selhání. „Nic to nemění na faktu, že jsme tady měli vyhrát, šancí bylo hodně. Musíme být důraznější v pokutovém území a nesmíme dostat tři branky,“ připomněl děravou defenzivu Pražanů.

„Nedáváme moc branek, dnes jsme měli hodně šancí na to, abychom dali více než jeden gól. Musíme se na jejich proměňování zaměřit, je to problém. Je tam málo finálních přihrávek, málo jdeme dopředu a v malé rychlosti,“ vypočítával Uhrin hlavní nedostatky.

Naštvaný trenér Dušan Uhrin mladší během zápasu v Tallinnu
Naštvaný trenér Dušan Uhrin mladší během zápasu v Tallinnu

Stoperská dvojici Ngadedu – Deli, která spolu nastoupila do soutěžního utkání vůbec poprvé, kritizovat nechtěl. „Chybovali jednou, na druhý gól se musím ještě podívat. Nicméně si myslím, že hráli s jistotou a nebyly tam další příležitosti.“

Slávisté dostali od Levadie pořádnou lekci z produktivity. Zatímco domácí vstřelili tři góly ze čtyř střel, Pražané se z branky radovali pouze jednou.„Zažil jsem už podobné utkání, ale nechtěl bych se k tomu vracet. My jsme si to pokazili sami, protože jsme byli lehkovážní,“ nehledal výmluvy Uhrin. „Nebude to snadné, ale jsme schopní odvetu zvládnout a dát dvě branky,“ dodal.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud