17. srpna 2021 • 11:44

Trest pro Legii: doma proti Slavii se zavřeným kotlem. Skandál i v lize

Autor: ČTK, adl
Vstoupit do diskuse
18
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Fotbalisté Legie Varšava musí odehrát odvetu čtvrtého předkola Evropské ligy s pražskou Slavií na částečně uzavřeném stadionu. UEFA klub potrestala za pyrotechniku v zápase s Dinamem Záhřeb.



Utkání ve Varšavě je na programu příští týden a Legia musí zavřít severní tribunu tzv. Žyletu, kde sídlí kotel jejích příznivců. Polský klub, kde působí i český útočník Tomáš Pekhart, však zvažuje odvolání.

Fanoušci Legie se také postarali o skandál před sobotním zápasem polské ligy s Wartou Poznaň, když na dálnici napadli tříčlennou rodinu v dresech soupeřova celku, která musela kvůli rozbitému autu zastavit u krajnice. Poté k nim přijel vůz s třemi chuligány, kteří vyskočili z vozu a jednasedmdesátiletého muže, jeho osmačtyřicetiletého syna a třináctiletého vnuka zbili. Policie všechny útočníky zadržela a podle polských médií jim hrozí až dvanáct let vězení.

První duel čtvrtého předkola čeká Legii v pražském Edenu ve čtvrtek. Vítěz dvojzápasu postoupí do základní skupiny Evropské ligy, vyřazený celek čeká skupina nově vytvořené Konferenční ligy.

SK Slavia Praha Vše o klubu ZDE

iSport podcast: Co se bude dít v Edenu po konci v LM? Jaké odchody Slavia řeší?
Video se připravuje ...

PRVNÍ DOJEM: Jako druhý Tiraspol? Proč došlo k vyřazení, které se nemělo stát
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
18

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud