23. srpna 2021 • 22:02

Nastoupí Pekhart proti Slavii? Před odvetou už trénoval, pauza přišla vhod

Autor: ČTK, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
2
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
CESTA ZE DNA: Jsme silnější, než si myslíme, říká zápasník Peňáz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Útočník Tomáš Pekhart se zapojil do dnešního tréninku fotbalistů Legie Varšava, kteří si po úvodním utkání 4. předkola Evropské ligy na Slavii užili třídenní volno. Český reprezentant utrpěl ve čtvrtek v Edenu při rozcvičce výron v kotníku. Zápas, který skončil 2:2, sledoval pouze z tribuny.



Legia si odložila nedělní ligový zápas s týmem Termalica Nieciecza a svěřenci Czeslawa Michniewicze dostali po utkání se Slavií tři dny na odpočinek. Pekhartův stav se za tu dobu zlepšil natolik, že mohl opět vyběhnout na trávník.

V polských médiích se přitom dál spekuluje o jeho možném odchodu. Dvaatřicetiletý nejlepší střelec uplynulého ročníku polské ligy má údajně nabídky ze Saúdské Arábie, Kataru a Spojených arabských emirátů. Legia má za bývalého hráče Slavie, Sparty, Jablonce, Norimberku či AEK Atény požadovat dva miliony eur.

Vstoupit do diskuse
2

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud