27. srpna 2021 • 17:20

Hromadova červená? Urážky vůči rozhodčímu, trest ohrozí zapsání

Autor: jp
Vstoupit do diskuse
23
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
Šejba hattrickem vystřelil zlato. Věřím, že se to zase povede, říká mistr světa z roku 1985
Speciál ŽIVĚ s fanoušky: Žluté ohrožení? Priske teď už nikoho šetřit nebude
VŠECHNA VIDEA ZDE

V předkole Evropské ligy mezi Legií Varšava a Slavií (2:1) padla červená karta už ve 3. minutě po faulu Tomáše Holeše. Nebyla ale jediná. Slávistický záložník Jakub Hromada byl v 96. minutě vyloučen také, už mimo hřiště. Co se stalo?



Boj na hřišti už portugalský sudí Artur Dias ukončil, pro slávistického záložníka Jakuba Hromadu to ale nic neznamenalo. Těsně po závěrečném hvizdu prohraného play off Evropské ligy ve Varšavě proti Legii měl právě vůči Diasovi vystoupit a urážet ho za jeho výkon. Portugalec neváhal a slovenského záložníka v tunelu za hrubé protesty mimo hřiště a vymezený čas vyloučil.

Vzhledem k povaze červené karty čeká slovenského záložníka patrně delší než jen jednozápasový trest, o něm ale UEFA teprve rozhodne. V ohrožení je tak vůbec Hramodovo zapsání na soupisku pro šest zápasů skupinové fáze Konferenční ligy.

SK Slavia Praha Vše o klubu ZDE

Vstoupit do diskuse
23

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud