22. července 2022 • 10:35

Norská média po Spartě chválí Viking: Heroický výkon. Výborná defenziva

Autor: ČTK, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
1
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
Je nedotknutelnost Třince pryč? Dynamo a Spartu táhnou schovaní lídři. Překvapí Litvínov?
Spor o Kováče: kouč budoucnosti a opravdová trefa, nebo jen bublina?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Norská média vyzdvihla výbornou defenzivu fotbalistů Vikingu Stavanger, kteří ve čtvrtečním úvodním zápase 2. předkola Evropské konferenční ligy překvapivě remizovali 0:0 na stadionu favorizované Sparty. Výsledek považují za dobrou výchozí pozici pro domácí odvetu.



Stavanger podle deníku Aftenposten na Letné mistrovsky bránil. „Domácí Sparta Praha kontrolovala hru po většinu utkání a dostala se do několika šancí, ale výborná defenziva a brankář Patrik Gunnarsson zařídili Vikingům čisté konto,“ napsal Aftenposten na svém webu.

„Viking výbornou defenzivní hrou udržel favorizovanou Spartu na uzdě a donutil ji k bezbrankové remíze. Tento dobrý výsledek znamená slibnou výchozí pozici pro domácí utkání,“ doplnila televize NRK na webových stránkách.

List Stavanger Aftenblad uvedl, že norský tým před odvetou, která je na programu příští čtvrtek, může dál snít o postupu do 3. předkola Konferenční ligy. „Viking si heroickým výkonem v Praze zajistil výborný výsledek a velmi dobrý výchozí bod,“ uvedl Stavanger Aftenblad v internetovém vydání.

Podaný: Sparta? Křeč, Priske netrefil beky. Hra ale nemohla být jiná, dejme kouči čas
Video se připravuje ...

AC Sparta Praha Vše o klubu ZDE

Vstoupit do diskuse
1

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Skupina H
Články odjinud


Články odjinud