21. února 2012 • 22:44

Ztrápená Chelsea blízko vyřazení! Z Neapole si odváží porážku 1:3

Autor: ČTK, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
5
TOP VIDEA
Chci koupit Hradec. Dluhy jsou nesmysl, říká Ulich
Vecheta proti Spartě dvakrát na hraně, ČK pro Tanka správně. Liberec měl mít penaltu
VŠECHNA VIDEA ZDE

VIDEO | V úvodním osmifinále Ligy mistrů fotbalisté Chelsea prohráli na hřišti Neapole 1:3. Trápení mužstva Petra Čecha pokračuje, anglickému klubu před odvetou hrozí vyřazení z evropských pohárů. Oslabila se též pozice kouče Villase Boase, který je kvůli špatným výsledkům klubu kritizovaný.



Chelsea toužila v Lize mistrů vylepšit dojem z nepovedeného období v Premier League. V domácí soutěži čtyřikrát po sobě nevyhrála a propadla se až na páté místo. V úvodu se zdálo, že by se Londýňanům mohla náprava podařit. Čech chytil několik šancí a ve 27. minutě jeho celek vedl, když Mata doklepl odražený míč do sítě.

Jenže závěr poločasu hosté vůbec nezvládli. Ve 38. minutě nejprve Čech nedosáhl na Lavezziho střelu k zadní tyči a už v nastavení prvního dějství otočil skóre Cavani, kterému předtím míč zavadil zřejmě o rameno. Domácí kanonýr oslavil už pátý gól v soutěži a v posledních jedenácti pohárových duelech za Neapol skóroval podeváté.

"Blues" se po změně stran hnali za vyrovnáním, Malouda ani Drogba ale De Sanctise nepřekonali a místo toho opět udeřilo na druhé straně. Cavani v 65. minutě obešel Čecha a připravil druhý gól v zápase pro Lavezziho.

Neapol doma neprohrála s anglickým soupeřem ani páté utkání a pojede do odvety s nadějným dvoubrankovým náskokem. Pozice trenéra Chelsea Andrého Villase-Boase po dalším nezdaru ještě více oslabila.

Utkání Neapole s Chelsea se též týkala soutěžní otázka iSport Expert. Správně tipovali ti soutěžící, kteří věřili, že Neapol doma Chelsea porazí.

Neapol - Chelsea 3:1 (2:1)
Branky: 38. a 65. Lavezzi, 45.+2 Cavani - 27. Mata. Rozhodčí: Velasco Carballo (Šp). Diváci: 55.000.

Edinson Cavani oslavuje jeho branku do sítě Petra Čecha.
Edinson Cavani oslavuje jeho branku do sítě Petra Čecha.

Vstoupit do diskuse
5

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga * Program MS v hokeji

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud