19. dubna 2012 • 12:42

Hvězdy Barcelony ponocovaly. Alves řval kvůli Messimu na fanoušky!

Autor: jon
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Ne, tohle rozhodně nebyl jejich povedený večer. Fotbalisté Barcelony si z Londýna vezou porážku 0:1 od Chelsea, před semifinálovou bitvou Ligy mistrů navíc zažili jinou nepříjemnost. Na hotelu, kde katalánské hvězdy bydlely, se obránce Dani Alves podle britského deníku The Sun dostal do potyčky s dvojicí britských fanoušků. Došlo k tomu v noci den před tím, než hráči vyběhli na Stamford Bridge k utkání s Chelsea.



Incident na londýnském hotelu Grosvenor House, kde hráči Barcelony bydleli, proběhl v noci na středu před utkáním s Chelsea. V momentě, kdy Lionel Messi s Dani Alvesem procházeli hotelovou halou, zastoupil jim cestu devatenáctiletý fanoušek James McWatt s kamarádem.

Od Messiho chtěli podepsat dres, který si pro tu příležitost speciálně koupili. Když jim Messi chtěl vyhovět, Alves na anglické fanoušky začal křičet a vypukla hlasitá hádka. Z pokojů vyšli další hráči Barcelony José Pinto, Adriano, Thiago, a Alexis Sánchez, aby zjistili, co se na chodbě děje.

"Messi se nám chtěl podepsat, ale Alves mezi nás dal ruce a začal křičet: Ne! Pak řval něco ve španělštině. Šel jsem stranou, on byl vážně naštvaný. Tak jsem vzal foťák a točil to," popisoval pro server The Sun James.

Na videu je vidět, jak se hráči hádají s fanoušky, poté Alves chtěl, aby mladí studenti okamžitě přestali filmovat. "Vrátili jsme se do svých pokojů, ale za chvíli za námi přišli zaměstnanci hotelu a dva policisté, že s námi chtějí mluvit lidé z Barcelony," pokračoval James ve vyprávění.

Lionel Messi, největší hvězda současného fotbalu i Barcelony Lionel Messi, největší hvězda současného fotbalu i BarcelonyFoto Jaroslav Legner (Sport)

Policisté ho donutili, aby luxusní pětihvězdičkový hotel spolu se dvěma přáteli opustili. "Nebyli jsme opilí ani nijak hlasití, jen jsme byli vzrušení z toho, že můžeme potkat Messiho," hájil se fanoušek.

"Ten incident je neuvěřitelný. Můj respekt k Barceloně byl navždy zničen," doplnil zklamaný James.

Policie uvedla, že na hotelu nedošlo k žádným násilnostem a nikdo nebyl zadržen. "K incidentu zahrnujícího malý počet hotelových hostů skutečně došlo. Čtyři z nich byli požádáni, aby v tichosti opustili hotel," potvrdil hotelový mluvčí.

Trenér Barcelony Guardiola věří, že o titulu ještě není rozhodnuto.
Trenér Barcelony Guardiola věří, že o titulu ještě není rozhodnuto.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud