13. března 2013 • 04:52

Fanoušci se smějí AC Milán: Zaparkovaný autobus v Barceloně boural!

Autor: pta, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál ŽIVĚ s fanoušky: Žluté ohrožení? Priske teď už nikoho šetřit nebude
SESTŘIH: Vegas - Dallas 2:0. Hertl a spol. odvrátili vyřazení. Dva góly i top zákroky
VŠECHNA VIDEA ZDE

Tahle inspirace nezafungovala… Fotbalisté AC Milán v odvetě osmifinále Ligy mistrů vsadili v úterý večer na hřišti Barcelony na defenzivní taktiku, pro kterou se vžilo označení „zaparkovaný autobus“. Navzdory dvougólovému náskoku z prvního zápasu se jim tato strategie vymstila. A navíc schytali okamžitý posměch od fanoušků na internetu.



S podobným přístupem uspěla proti Barceloně v loňském semifinále Ligy mistrů Chelsea, která později zvedla trofej pro vítěze. Proč by to nemohlo fungovat znovu? pomysleli si v Itálii.

Jenže tentokrát sázka na barikádu před vlastní brankou selhala. Zvlášť v úvodní fázi zápasu působili hostující fotbalisté hodně pasivním dojmem. V držení míče jim dokonce napočítali statistici do přestávky pouhých 29 procent… A navíc i dvakrát inkasovali a po přestávce přišly další dva údery.

Breaking news! Autobus AC Milán na Nou Campu naboural, smáli se fanoušci
Breaking news! Autobus AC Milán na Nou Campu naboural, smáli se fanoušci

Jak hluboko se hráči AC Milán zatáhli dokresluje postřeh jednoho z fanoušků, který v desáté minutě zakroužkoval všech deset hráčů v poli sevřených u vlastního pokutového území v barcelonském sevření.

Na internetu se vyskytly i humornější zobrazení pasivity AC Milán. Autobus zaparkovaný před vlastní brankou fungoval jen omezeně. Na sociálních sítích se po konci zápasu objevily fotografie havarovaného a hodně poničeného autobusu, či rozestavení hráčů, kteří se seřadili kolem vlastní branky. Fanoušci Barcelony se asi hodně bavili, příznivci AC Milán naopak museli zklamaně polknout.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud