24. července 2013 • 08:22

Štěstí se k Željezničaru obrátilo zády, běduje bosenský tisk

Autor: ČTK, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Co musí Češi změnit, aby za týden uspěli a kdo si řekl o místo do Prahy?
Varaďa by nedopustil chyby, které stály Pardubice titul. Kabina má příliš velkou moc
VŠECHNA VIDEA ZDE

Úterní vítězství Viktorie Plzeň nad bosenským mistrem Željezničar Sarajevo v druhém předkole fotbalové Ligy mistrů jen potvrdilo vyšší kvalitu českého týmu, píší sarajevská média. Domácí tisk ale po prohře 1:2 také žehral na nedostatek štěstí.



"Modří (Željezničar) ukázali velkou bojovnost, chuť i vůli a nelze jim nic vyčítat," uvádí například portál klix.ba, podle kterého Viktoria dokázala vydržet tlak domácích, hnaných dopředu 18.000 diváky.

"Štěstí se k Modrým otočilo zády," píše deník Oslobodjenje. Podotýká také, že druhému plzeňskému gólu předcházelo nekorektní chování hráčů Viktorie. Na ploše totiž v té době ležel zraněný Muamer Svraka, sarajevští fotbalisté přestali hrát a očekávali, že soupeř odehraje míč do autu.

Druhých 45 minut zápasu pak byli domácí aktivnější, ale v koncovce se podle deníku nedokázali koncentrovat. "Plzeňský tým se skvěle bránil i bez vyloučeného hráče a nedovolil, aby soupeř vážněji ohrozil jeho branku," uzavírá Oslobodjenje. O vstřelení gólu se pokoušela řada útočníků Željezničaru, "míč ale jednoduše nechtěl do sítě".

Daniela Koláře nezastavil v úniku ani tenhle zákrok Semira Kerly
Daniela Koláře nezastavil v úniku ani tenhle zákrok Semira Kerly

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud