18. března 2014 • 12:37

Pohádka pro Drogbu? Londýn ho přivítal počasím na kraťasy

Autor: Milan Štěrba
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

OČIMA KOMENTÁTORA PRIMA COOL | Za sedmi horami a sedmi moři byl jednou jeden útočník. Tak by možná mohl začínat příběh, který se jistě chystá napsat útočník Galatasaray Didier Drogba při svém velkém návratu na stadion Stamford Bridge. Při dnešní odvetě osmifinále Ligy mistrů to bude poprvé, co se v domově Chelsea představí v sestavě hostujícího týmu.



Londýn přivítal hráče, fanoušky i zástupce médií před utkáním Ligy mistrů překvapivě slunečným počasím. Místní otužilci dokonce vyrazili do ulic s kraťasy, což je pohledem za poslední víkend řádně vyvětraného středoevropana čiré bláznovství. Jinak to ale v idylickém počasí vypadá na válku dvou odlišných fotbalových světů.

Na jedné straně tradicemi opředená Chelsea se špičkovým týmem ale také se stadionem, kde jsou zápasy co do kulisy přirovnávány k divadelním představením. Na straně druhé, turečtí nájezdníci, živelní fanoušci, před kterými se mají místní řádně na pozoru.

Bez speciální akreditace se na tiskovou konferenci vůbec nedostanete. Dokonce se ani nemůžete přiblížit ke stadionu.

Fotbalisté Galatasaray to ale budou mít po remíze 1:1 v prvním utkání v odvetě velmi složité. Každý zmiňuje skvělou obranu Londýňanů. Ta dokázala v Istanbulu pohlídat i největší zbraň soupeře útočníka Didiera Drogbu.

Chelsea je favoritem na postup. Na druhou stranu je ale všechno připravené k pohádkovému příběhu o útočníkovi, který na svém bývalém domácím stadionu vstřelí gól a vyřadí tým, kterému svým posledním kopem v modrém dresu zajistil titul v Lize mistrů.

Utkání Chelsea – Galatasaray Istanbul vysílá Prima COOL dnes ve 20.15. Ve studiu se spolu s moderátorem Liborem Boučkem sejdou dva vítězové Ligy mistrů – Marek Jankulovski a Milan Baroš.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud