7. dubna 2014 • 21:20

Motivace hráčů PSG: 12 milionů za vyřazení Chelsea. Pro každého

Autor: mim
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Už teď patří k těm vůbec nejbohatším, ale pokud se fotbalistům Paris Saint-Germain povede úspěšně rozehranou partii ve čtvrtfinále Ligy mistrů proti Chelsea zakončit úspěšně, rozrostou se jejich konta o další pohádkovou částku. Podle francouzského listu Le Parisien si v případě postupu přijdou na v přepočtu přes dvanáct milionů korun. Na hlavu.



Boj o vysněnou účast ve finále Ligy mistrů. Pokoření aspirantů na titul anglické Premier League. 450 tisíc euro pro každého. To čeká na Pařížany v případě, že přes Chelsea postoupí. Mají k tomu hodně blízko, po úvodním zápase na svém hřišti totiž PSG drží skvělý výsledek 3:1.

Aby domácí v úterý tento nepříznivý vývoj zvrátili, musí zvítězit o dva góly s čistým kontem nebo o tři branky za jakéhokoliv výsledku. A to proti rozjetému týmu, který vyhrál jedenáct zápasů v řadě. Útěchou pro trenéra londýnského celku Josého Mourinha nemůže být ani skutečnost, že jeho svěřenci nepotkají největší hvězdu soupeře Zlatana Ibrahimovice.

Ten o odvetu přijde kvůli zranění z prvního měření sil, jenže ani minulý týden kouč PSG Laurent Blanc umění švédského šutéra příliš nepostrádal. O branky do sítě české reprezentační jedničky Petra Čecha se postaralo argentinské duo Ezequiel Lavezzi a Javier Pastore a vlastní gól stopera Luize.

Podle Le Parisien však v přepočtu více než dvanáct milionů korun za postup do semifinále Ligy mistrů není jediným bonusem, kterého se Zlatan a spol. v nejbližší budoucnosti téměř jistě dočkají.

S náskokem třinácti bodů na druhé Monako a s pouhými šesti zápasy do konce ligy už účet každého hráče prakticky narostl o 400 tisíc eur (10,5 milionu korun) za titul v Ligue 1. PSG je také favoritem ve Francouzském poháru, za ten se však majitelé klubu hráčům odmění "jen" padesáti tisíci eur.

A kdyby snad po Chelsea slavili další postup i následný úspěch ve finále Champions League? Rovný milion eur pro každého. Jen se v úterý nepřepočítat...

Chelsea inkasovala už ve čtvrté minutě utkání na hřišti Paris Saint-Germain a její pozice do odvety je silně nezáviděníhodná
Chelsea inkasovala už ve čtvrté minutě utkání na hřišti Paris Saint-Germain a její pozice do odvety je silně nezáviděníhodná

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud