10. prosince 2014 • 23:27

Rozhodly GÓLparády! Neymar zničil ranou PSG, Nasri spasil City

Autor: pod
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Bořil v ofsajdu? Asi ano, ale žádný záběr není stoprocentní. Nejasná ČK pro Petráka
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
VŠECHNA VIDEA ZDE

To byla lahůdka. A navíc zatraceně důležitá! Záložník Manchesteru City Samir Nasri rozhodl klíčový duel o postup na hřišti AS Řím nádhernou střelou z dálky. Úplně stejně si vedl i barcelonský Neymar, jenž pro změnu svou parádou zničil naděje PSG a zařídil svému týmu první místo ve skupině.



Zraněný Agüero i Kompany, vykartovaný Yaya Touré. Pro Manchester City nic příjemného. Zvlášť, když na hřišti AS Řím potřeboval vyhrát. Přesto nakonec anglický tým svého bájného rytíře nalezl.

Hlavní role se chopil záložník Samir Nasri. A stálo to za to. Běžela 60. minuta, když Francouz z dálky napřáhl a jeho tvrdá rána zapadla o tyč nechytatelně do brány. Nasri pak ještě přihrál na druhý gól Zabaletovi a nebylo co řešit. City postupuje do osmifinále.

VIDEO | Nádherná Nasriho rána skolila AS Řím

To Barcelona se mohla spolehnout v důležitém zápase o první místo proti PSG na všechny útočné hvězdy. A ty nezklamaly. Skóre sice otevřel kanonýr hostů Zlatan Ibrahimovič, na jeho zásah ale rychle odpověděl doklepem do prázdné Lionel Messi.

A pak už přišla Neymarova chvíle. Brazilský šikula potáhl míč a dobré tři metry před vápnem vypálil. Nebyla to dělová koule, ale fantasticky umístěný pokus. Gólman Sirigu byl bez šance. Stejně jako Nasri pak ještě Neymar svůj výkon vyšperkoval asistencí na pojišťující gól.

VIDEO | Skvěle umístěná střela Neymara rozhodla duel s PSG

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud