25. února 2015 • 08:45

VIDEO: Naštvaný Alves neunesl střídání. U střídaček rozkopal lahev!

Autor: jon
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Vyfauloval se na něm Gaël Clichy, čímž se otupil nápor Manchesteru City. Přesto Dani Alves odcházel z trávníku hodně vytočený. Krátce poté, co po nedovoleném zákroku francouzského obránce pouštěl na hřiště Adriana, v něm bouchly saze. Krajní obránce Barcelony cestou do šaten rozkopal flašku a pouštěl na ostatní hrůzu. Bylo to kvůli bolesti ze zranění, nebo Brazilec neunesl předčasné střídání?



MATCH OVERVIEW LEGACY
24. 2. • 20:45
Manchester City
Manchester City
1:2
ONLINE
24. února
20:45
FC Barcelona
FC Barcelona
Góly

Domácí: 69. Agüero

Hosté: 16. L. Suárez, 30. L. Suárez

Sestavy

Domácí: Hart – Zabaleta, Kompany (C), Demichelis, Clichy – Nasri (62. Fernandinho), Fernando, Milner, Silva (78. Sagna) – Džeko (68. Bony), Agüero.

Hosté: ter Stegen – Dani Alves (75. Adriano), Piqué, Mascherano, Alba – Rakitić (71. Mathieu), Busquets, Iniesta (C) – Messi, L. Suárez, Neymar (80. Pedro).

Náhradníci

Domácí: Caballero, Sagna, Mangala, Navas, Lampard, Fernandinho, Bony

Hosté: Bravo, Adriano, Mathieu, Xavi, Rafinha, Roberto, Pedro

Karty

Domácí: Clichy, Clichy (č), Fernando

Hosté: Rakitić, Dani Alves, Adriano

Rozhodčí

Felix Brych. Asistenti: Mark Borsch, Stefan Lupp. Čtvrtý rozhodčí: Mike Pickel. Brankoví rozhodčí: Bastian Dankert, Marco Fritz (všichni GER)

Stadion

City of Manchester Stadium, Manchester

Barceloně faul na Alvese bezesporu pomohl. Agüero zrovna snížil na 1:2 a Manchester City se v prvním dějství osmifinále Ligy mistrů pokoušel o vyrovnání. Jenže v 75. minutě zasáhl Gaël Clichy koleno obránce Barcelony a po druhé žluté musel ze hřiště.

Šlo o přísné vyloučení, Clichy trefil Alvese při evidentní snaze hrát balon. Rozhodčí ale situaci viděl jasně, oporu Barcelony zákrok navíc hodně bolel. Trenér Enrique na nic nečekal a okamžitě signalizoval: "Střídáme!"

Alvese na poslední čtvrthodinu utkání zastoupil Adriano. Brazilský obránce byl v tu chvíli pořádně nasupený. Vztekal se, jako kdyby mu sebrali nejmilejší hračku z dětství. Cestou do šaten jeho zlobu odnesla lahev s pitím, kterou bez milosti rozkopl. V tu chvíli jeho pravá noha rozhodně nevypadala na to, že by kvůli ní nemohl pokračovat ve hře.

Barcelona nakonec z Anglie veze cennou výhru 2:1. Ačkoliv v závěru utkání Messi neproměnil penaltu, do domácí odvety si veze slibný výsledek a je na nejlepší cestě zopakovat loňský postup do čtvrtfinále Ligy mistrů přes stejný celek.

Nešťastný Messi. Argentinský útočník poté, co neproměnil penaltu s Manchesterem City
Nešťastný Messi. Argentinský útočník poté, co neproměnil penaltu s Manchesterem City

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud